Meghan Markle onder vuur vanwege ‘veel te blote’ jurk


Tijdens een werkbezoek was de jurk van Meghan Markle volgens velen niet gepast

We kunnen inmiddels wel vaststellen dat Meghan Markle geen traditionele Britse royal is. De hertogin van Sussex heeft inmiddels al verschillende protocollen verbroken. Zo ook tijdens haar werkbezoek aan het Australische Fraser Island. Hierbij lapte de voormalig Hollywoodactrice de royal-regels aan haar laars. 

Tijdens het werkbezoek droeg Meghan een jurk met een hoge split, die niet bij iedereen even goed werd ontvangen…

Meghan Markle

Het is niet altijd even gemakkelijk om een lid te zijn van het Britse koningshuis. Zo zijn er heel wat regels waar men zich aan moet houden. Ook zijn er bepaalde kledingvoorschriften waar de royals zich aan moeten houden. Hoewel we kunnen zien dat Meghan Markle haar persoonlijke kledingstijl sinds ze met prins Harry samen is drastisch heeft omgegooid, is er nog altijd kritiek van buitenstaanders op haar kledingkeuzes.

Oplopende reacties

Samen met haar man, prins Harry, bezocht de hertogin Fraser Island in Australië. Tijdens het werkbezoek droeg ze een casual zomerjurk, met een hogere split aan de zijkant. En juist deze split heeft voor heel wat commotie gezorgd, want dit zou namelijk ‘véél te bloot’ zijn. Eén van de reacties luidt: ‘Zeer ongepast, en veel te sexy’. En een ander: ‘Ik vind het niet mogen’. Ook zijn er anderen die de kritiek in de wind slaan: ‘Ze mag dragen wat ze wil!’.

Wat vind jij van de jurk op de onderstaande foto? Deel je reactie met ons op Facebook.

Lees ook: Oeps! Zangeres verklapt per ongeluk hoe lang Meghan Markle al zwanger is

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Flair | Beeld: videostill