De grootste kerstmarkt van Nederland komt binnenkort in deze stad te staan

kerstmarkt Amsterdam

Zet deze datum voor de kerstmarkt maar vast in je agenda

Aangezien we ons alweer in de maand oktober begeven, komen de kerstsferen langzamerhand steeds meer tevoorschijn in ons land. Zo vullen vele winkelschappen zich al met glinsterende kerstitems en maken we ons al op voor de knusse kerstmarkten. De meest bekende en grotere kerstmarkten bevinden zich over het algemeen in Duitsland, maar wat als wij je vertellen dat deze stad in ons eigen land ook een gigantische kerstmarkt krijgt?

De RAI Amsterdam wordt dit jaar omgetoverd tot een gigantische kerstmarkt.

RAI Amsterdam

Net als vorig jaar zal de RAI Amsterdam ook dit jaar, zowel indoor als outdoor, veranderen in een enorme, sfeervolle kerstmarkt. Deze kerstmarkt zal van alle gemakken en activiteiten voorzien zijn. Een markt waar je dit jaar bij wilt zijn, dus noteer 21 tot en met 30 december vast in je agenda, want alleen deze week kun je de kerstmarkt bezoeken.

Christmas Cinema

Niet alleen overdag, maar ook in de avond is er van alles te beleven op deze gezellige markt. Zo is de markt voorzien van een binnen- én buiten schaatsbaan. Daarnaast kun je genieten van het ultieme uitzicht over Amsterdam vanuit het enorme reuzenrad en glij je van de tubebaan met (echte!) sneeuw. Ga je liever een romantisch avondje uit met je partner? Dan kunnen jullie ook samen genieten tijdens de Christmas Cinema met verschillende nostalgische kerstklassiekers.

Activiteiten op de kerstmarkt

Blijf je liever toch wat actiever bezig? Geen probleem, want naast de schaatsbaan is er ook mogelijkheid om te langlaufen tussen de kerstbomen, kun je curlen met je vrienden of gezamenlijk een ouderwets potje sneeuwballen gooien. Om na al deze activiteiten bij te komen, kun je terecht in een ‘Muziekparadijs’ met een après-ski hut en is er een winterfeest met artiesten als Xander de Buisonjé. Natuurlijk ontbreekt het hier niet aan de nodige glühwein en schnaps!

Tickets

Begint het kerstgevoel al te kriebelen en kun je niet wachten om deze gigantische kerstmarkt in de RAI Amsterdam te bezoeken? Tickets kun je online kopen via deze link. Wij kunnen in ieder geval niet meer wachten!

Lees ook: Roxeanne Hazes openhartig over lichaam na zwangerschap: ‘Een mooi zooitje’

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Glamour | Beeld: Unsplash