Monica Geuze onzeker over gewicht: ‘Ik ben fors aangekomen’

monica geuze aangekomen

De vlogster is in haar nieuwste vlog openhartig over haar extra kilo’s

Monica Geuze is na haar breuk met Lars Veldwijk weer helemaal gelukkig in de liefde. Ongeveer een half jaar geleden leerde ze Robbert Kroese kennen, en in de tussentijd hebben de twee het goede leven geleid. Dat levert volgens de vlogster niet alleen vlinders in haar buik op, maar ze is ook wat kilo’s aangekomen.

Extra kilo’s

In haar nieuwste vlog geeft Monica aan het er zwaar mee te hebben dat ze is aangekomen. “Het klopt dat als je verliefd bent en in een nieuwe relatie zit, je jezelf helemaal volvreet. Ik voel me er wel k*t over.” Hoeveel ze nu weegt, deelt ze liever niet: “Ik hou er niet van om transparant te zijn over mijn gewicht, omdat ieder lichaam anders is. Maar ik ben in een half jaar tijd wel vijf kilo aangekomen. Dat vind ik echt wel fors.”

Gefrituurde meuk

Dat terwijl Monica juist de laatste tijd goed aan het sporten is. Maar dat betekent volgens haarzelf helaas niet dat ze dan alles kan eten. “Ik heb binnenkort een mooie, nieuwe klus. Daarvoor wil ik me prettig voelen in mijn eigen lichaam. Ik heb het laten versloffen, dus nu sporten, gezonder leven en niet meer iedere dag gefrituurde meuk eten”, aldus de social media-ster.

Bikinikiekje

Onlangs deelde Monica nog wat mooie bikinikiekjes op Instagram. Wij vinden dat ze nergens onzeker over hoeft te zijn, ze ziet er geweldig uit!

View this post on Instagram

Girls just wanna have fun✨🌞

A post shared by MONICA GEUZE (@monicageuze) on

Lees ook: Knap: dit is Monica Geuze haar body na de zwangerschap

Bron: Weekend | Beeld: Videostill YouTube