Natasja Froger aan de slag in het ziekenhuis: ‘Lange dagen’

Natasja Froger

De presentatrice ervaart nu hoe het leven van een verpleegkundige is

Natasja Froger heeft haar ‘gewone’ leven tijdelijk ingeruild voor een baan als verpleegkundige. De presentatrice loopt voor het programma Five Days Inside namelijk mee met het ziekenhuispersoneel. En die ervaring maakt veel indruk, zo vertelt ze in een video vanuit het ziekenhuis. 

Fantastisch werk

Voor een nieuw seizoen van Five Days Inside, loopt Natasja vijf dagen mee als verpleegkundige in het ziekenhuis. Vlak voordat ze gaat slapen, geeft ze haar Instagramvolger nog een update vanuit haar kamer. “Het is zo ongelofelijk bijzonder om hier te mogen zijn en te zien wat een fantastisch werk het medisch personeel doet”, vertelt de presentatrice in een video. “Ik heb zoveel respect voor die mensen.”

Op de afdeling

Natasja slaapt op de afdeling waar ze deze dagen werkzaam is. Op die manier is ze dag en nacht in de buurt van waar het gebeurt. “Lange dagen en korte rommelige nachten”, vat ze de ervaring samen onder de video. “Maar het is het zo waard! ” Ze is dan ook heel dankbaar voor deze kans. “Ik blijf het zo bijzonder vinden. Dat ik hier naar binnen mag en mee mag lopen. Ongelofelijk dankbaar.”

Wanneer het nieuwe seizoen Five Days Inside te zien is, is nog niet bekend.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Natasja Froger (@natasjafroger)

Lees ook: Zo kreeg Natascha Froger het voor elkaar om 23 kilo af te vallen

Bron: Instagram Natasja Froger | Beeld: Brunopress