Nikkie de Jager heeft een nieuwe relatie en zo ziet haar vlam eruit

Nikkie de Jager

Volgens de beautyvlogger heeft haar nieuwe liefde haar leven veranderd

Vlogger Nikkie de Jager heeft een nieuwe liefde en iedereen mag het weten! De 24-jarige blondine, die vooral bekend is om haar beautyvideo’s die ze maakt onder de naam NikkieTutorials, maakte het nieuws bekend op haar Instagramaccount, inclusief zoet kiekje.

De twee vormen volgens haar volgers een mooi stel. 

Verandering

“Ik wil jullie laten weten dat mijn leven de afgelopen vier maanden is veranderd”, laat Nikkie weten in haar Instagramstory. Hoewel ze naar eigen zeggen niet veel deelt over haar privéleven, vindt ze dat haar volgers het moeten weten: ze is verliefd! Op het kiekje is te zien hoe ze een hand van iemand anders vasthoudt.

Leuk stel

Vervolgens plaatst de vlogster ook een foto van haar nieuwe liefde en haarzelf op Instagram, terwijl ze voor de nachtwacht poseren. “Ontmoet de man die mijn leven heeft veranderd”, schreef ze erbij. Wie de jongeman is en hoe ze elkaar hebben leren kennen, onthult ze (nog) niet, maar Nikkies Instagramvolgers zijn maar wat blij voor de blondine. Zo worden de twee overladen met complimentjes als “Wat een leuk stel” en “Ik ben zo blij voor je!”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

the biggest 2018 hit that wasn’t included in my new video yesterday…. 🤭❤️ meet the guy that has changed my life! 💑✨

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials) op

Lees ook: Deze gewoonte tijdens het televisiekijken kan je relatie verpesten

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Instagram Nikkietutorials | Beeld: Videostill