Attractiepark de Efteling onthult de rustigste dag

Efteling rustigste dag

Nu maar hopen dat de massa niet op ‘de rustigste dag’ afkomt

Lange rijen met soms wel een wachttijd van twee uur, gezinnen met jengelende kinderen en geen enkel plekje om even dat veel te dure patatje op te eten. Noem het gerust een Nederlands dagje pretpark. Wil je dit ongemak voorkomen? Dan heb je aan Efteling een goede, want het attractiepark onthult de rustigste dag om het park te bezoeken. 

De Efteling voorspelt welke dag de rustigste van het jaar gaat worden.

Rustigste dag

Donderdag 24 januari, dat is dé dag waarop het volgens een voorspelling van de Efteling het rustigst zal zijn in het park. Een geheim maakt het attractiepark alleen niet van deze onthulling. In een speciaal in het leven geroepen Facebook-evenement kunnen bezoekers van het park hun wensen voor deze speciale donderdag achterlaten, zo laat een woordvoerder van de Efteling weten aan Looopings. “We gaan er een feestje van maken!”

Verwachte ‘drukte’

Het hoge woord is eruit, maar zorgt dit er niet juist voor dat mensen nu en masse naar de Efteling trekken op 24 januari? De woordvoerder vermoedt van niet. “Omdat het een doordeweekse dag in januari is, verwachten we niet dat het druk zal worden.” Wellicht zullen de wachtrijen wat langer zijn, maar de woordvoerder verwacht niet dat er lange rijen zullen ontstaan.

Lees ook: Dankzij deze truc bespaar je tientallen euro’s tijdens een middagje shoppen

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Looopings | Beeld: Pixabay