Zo gaat het nu met Kerry, Liz en Natasha van Atomic Kitten

Kun jij alle liedjes nog meezingen?

De hits van Atomic Kitten bestormden eind jaren ’90 de internationale hitlijsten. De liedjes van het trio waren ongekend populair, maar toch gaven de meiden er in 2004 de brui aan. In 2012 probeerden de dames uit Liverpool een comeback te maken, maar dit was helaas niet zo’n succes. Wat doen de meiden van de groep nu?

Alle dames staan nog steeds in de spotlights.

Hit na hit
Of je nou fan was van Atomic Kitten of niet, grote kans dat de liedjes van het trio ook bij jou thuis door de speakers galmden. Whole Again, Eternal Flame en The Tide is High waren ware monsterhits en continu op iedere radiozender te horen. Wat waren we teleurgesteld toen de dames de handdoek in de ring gooiden. Hoe gaat het nu met ze?

Liz McClarnon (36)
Liz had voor ogen om rechten te studeren, maar toen ze de kans kreeg om deel uit te maken van Atomic Kitten kon ze niet anders dan deze kans met beide handen aan te pakken. Nadat Atomic Kitten stopte als groep verdween Liz zeker niet uit de spotlights. Zo is de blondine onder andere jurylid geweest bij een dansprogramma en presenteert ze sinds 2010 de Britse versie van Hotter Than My Daughter.

Me & My BFG at our @elfmusicaluk press night at @the_lowry 💛

Een bericht gedeeld door Liz McClarnon (@lizmcclarnon) op


Natasha Hamilton (35)
Atomic Kitten staat aan het hoogtepunt van hun carrière wanneer Natasha aankondigt dat ze in blijde verwachting is. The show must go on en dus gaat Natasha gewoon door met de tournee van de groep en gaat daarna met zwangerschapsverlof. In 2004 stopt de groep en kan Natasha meer tijd doorbrengen met haar zoontje. Natasha nam echter geen afscheid van de roem en was in de Britse versie van It Takes 2 te zien. 


Kerry Katona (37)
Op 18-jarige leeftijd werd Kerry lid van Atomic Kitten. Een paar dagen na het uitbrengen van het nummer Whole Again, stapte Kerry uit de groep. Jenny Frost nam het stokje van haar over en Whole again werd opnieuw opgenomen. Kerry verdween niet van de buis en kreeg meerdere reality shows en deed mee aan Celebrity Big Brother 2010. In 2012 bevestigde Kerry dat ze zich weer bij Atomic Kitten zou voegen. (Jenny Frost maakte geen deel uit van de tour, omdat ze zwanger was van haar tweeling, maakte Natasha Hamilton destijds via Twitter bekend.) In 2017 verliet Kerry opnieuw Atomic Kitten. Naar verluidt zal ze zich in 2018 als presentatrice toevoegen bij netwerk ITVBe.

Time to chill 😘😘😘

Een bericht gedeeld door Kerry Katona (@kerrykatona7) op

Jenny Frost (39)
Ze was lid van de meidengroep Precious voordat ze de plaats van Kerry Katona overnam bij Atomic Kitten. Van 2001 tot 2004 was ze lid van de meidengroep. Toen Atomic Kitten stopte als groep ging Jenny solo verder, maar haar zangcarrière staat momenteel op een laag pitje. Net als de andere meiden verdween ook Jenny niet uit de spotlights. Vier seizoenen lang nam ze de presentatie van het TLC-programma Snog, Marry, Avoid voor haar rekening.

Heidi Range (34)
Hoewel Heidi nooit het succes van Atomic Kitten heeft meegemaakt, willen we haar toch even noemen. Heidi was een van de eerste leden van Atomic Kitten, maar verliet de groep twee jaar voordat ze liedjes uitbrachten. In 2001 voegde Heidi zich bij een andere populaire meidengroep: Sugababes. Momenteel is Heidi in de musical The War Of The Worlds te zien als Beth.

Lees ook: zo ziet Jake uit Melrose Place er nu uit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Shownieuws, Daily Mail | Beeld: videostill ‘Someone Like Me’