Opgelet: dít is de nieuwe Bachelor, wat een knapperd!

Bachelor
Hadden wij ons toch maar aangemeld voor het programma…

In 2011 kwam The Bachelor voor het laatst op de buis; hartstikke jammer want wij waren dol op het programma. Bij iedere aflevering zaten we aan de buis gekluisterd en leefden we mee met de vrijgezellen. Godzijdank komt er na vijf jaar een nieuw seizoen van het populaire programma op de Nederlandse buis. Net5 wist een knappe vrijgezel aan de haak te slaan, namelijk de 32-jarige Robbert Jonkheer.

Na vijf relaties is hij de ware nog niet tegengekomen.

Deelname
Robbert kreeg de rol van The Bachelor zowaar in zijn schoot geworpen; tijdens een feestje werd de hunk benaderd door scouts van het programma. “Vrijwel meteen zei ik: ‘Ja dat wil ik doen.’ Het is een bijzondere ervaring en ik was toch al zoekende, dan is het een mooie kans, toch? Ik had het ook niet zo openbaar op tv kunnen doen inderdaad, maar het voelde goed”, vertelt de nieuwbakken realityster aan De Telegraaf.

Wie is de man in kwestie?
Robbert is 32-jaar en werkt als It-er bij Heineken. De ‘jonkheer’ was zes maanden single toen hij werd benaderd om mee te doen aan The Bachelor. Robbert heeft vijf relaties gehad, toch is hij de ware nog niet tegengekomen. Wat hij zoekt in een vrouw? Daar is de man duidelijk over. “Qua uiterlijk val ik niet op één soort type, maar ik heb wel een sterke vrouw nodig die een eigen drive heeft en midden in het leven staat, met veel energie. In de leeftijd 24 tot 34.”

The Bachelor
In het programma ontmoet Robbert twintig vrouwen die zijn geselecteerd uit ‘honderden’ aanmeldingen. Na een ontmoeting met de dames, kiest Robbert veertien vrouwen uit met wie hij naar een eiland in Griekenland gaat. De opnames voor het programma zijn inmiddels afgerond. Vanaf 28 november is Robberts avontuur naar liefde te zien op Net5 om 20:30u. 

Lees ook: Leuk: déze films en series kun je in november op Netflix vinden!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Metro, AD | Beeld ter illustratie