Toch niet weer: opnieuw ophef om Boer zoekt Vrouw-deelnemer

Nou breekt m’n klomp

Boer zoekt Vrouw-fans zaten zondagavond gekluisterd aan de buis. Tijdens de speeddates kregen de boeren tien keer de kans om een eerste indruk op te doen. Hoewel het populaire programma nog maar net is begonnen, heeft het alweer voor aardig wat ophef gezorgd. Zo was boer Remco niet helemaal eerlijk, maar is er nu opnieuw iets wat niet helemaal eerlijk is gegaan.

Dit keer gaat het om briefschrijver Maarten, die op zijn boerenfluitjes zijn brief te laat verstuurde…

Brievenschrijvers

Na de voorstelaflevering van het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw hadden brievenschrijvers tot een bepaalde datum de tijd om met hun brief het hart van de desbetreffende boer(in) te veroveren. Brievenschrijver Maarten kreeg dit met zijn brief aan champignonkweekster Michelle voor elkaar en werd uitgenodigd voor de speeddate. De speeddate werd een succes en hij werd door de roodharige boerin uitgekozen tot een van haar vijf dates. Maar is het wel helemaal eerlijk gegaan? Het viel een oplettende Twitteraar op dat de brief van Maarten na de officiële deadline is verstuurd en dat is iets wat niet mag.

Maarten staat rechts van Michelle 

Deadline

Zoals we allen hebben geleerd: deadline is deadline. Zo viel het een oplettende kijker op dat Maarten zijn brief na de deadline had verstuurd. Eerst werd dit ook op de Boer zoekt Vrouw-website vermeld, maar deze informatie werd later verwijderd. Deze informatie is inmiddels weer teruggezet. KRO-NVRC laat weten dat de brief van Maarten inderdaad te laat was ontvangen, maar dat ze toch besloten de brief af te leveren bij de champignonkweekster. Dat de boerin de brief toch ontving, ondanks de verstreken deadline, had een reden.

 

Enthousiasme

Na het zien van de voorstelaflevering waren de moeder en zus van Maarten loeiend enthousiast, dat ze voor hun zoon en broer een brief schreven aan Michelle. Het is niet de bedoeling dat iemand anders een brief voor je schrijft en daarom werd Maarten door de programmamakers benaderd om zelf in de pen te klimmen. De brief kwam dus na de officiële deadline binnen, maar werd toch geleverd. Kon Maarten toch nog lachen als een boer die een hoefijzer vindt…

Lees ook: Zo ziet de echte zoon van ‘Ludo’ uit GTST eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: KRO-NCRV, Linelle Deunk