Deze mensen kunnen de peetouders worden van het kindje van Meghan en Harry

Amanda Kline en Kapitein Mark William Galloway Dyer

De voormalige stalmeester van prins Charles, Mark, was een mentor voor prins Harry. Met name toen prinses Diana was overleden, steunde Mark de jonge prins. Toen Mark in het huwelijksbootje stapte zou prins Harry een belangrijke rol hebben vervuld en ook was de zoon van Mark, Jasper George, een van de bruidsjonkers tijdens Harry’s bruiloft. Tevens is Harry de peetvader van Jasper. Grote kans dat Mark de peetvader van de royal baby wordt.

Prinses Eugenie

Broers en zussen worden in de koninklijke familie niet gevraagd als peetouders, maar voor neven en nichten geldt dit niet. Zo is de nicht van prins William en Harry, Zara Tindall, de peetmoeder van prins George. Er is dus een kans dat prinses Eugenie de peetmoeder van de Sussex-baby wordt. Ook zouden Meghan en Eugenie het afgelopen jaar goede vrienden zijn geworden.

 

Jake Warren

De familie Warren heeft een hechte band met de koninklijke familie. Jake is een van Harry’s beste vrienden en was de peetzoon van prinses Diana. Tevens was Jake’s dochter, Zalie, een bruidsmeisje tijdens de royal wedding. Ook Jake maakt kans om de peetvader van het kindje te worden.

Charlie van Straubenzee

Vlak nadat Harry en Meghan in het huwelijksbootje stapten, gaf ook Charlie van Straubenzee het jawoord aan zijn geliefde, Daisy Jenks. Meghan en Harry waren ook te gast op de bruiloft. Charlie en zijn broer Thomas zijn de jeugdvrienden van prins Harry. Thomas is al de peetvader van prinses Charlotte, wellicht wordt Charlie wel de peetvader van de nieuwste koninklijke telg.

 

Pagina 2/2

Lees ook: Voor maar 28 euro koop je dezelfde zwangerschapsjurk als Meghan Markle

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Town and Country, USA Today, Telegraph, Marie Claire | Beeld: Commons Wikimedia, Office of the Governor-General