Prins Harry en Meghan Markle geven geen gehoor aan adviezen en nodigen dít stel uit voor hun bruiloft

stel

Ze negeren de adviezen

De dag waarop prins Harry en Meghan Markle in het huwelijksbootje mogen stappen, komt met rasse schreden dichterbij. Op 19 mei is het zover en mogen de tortelduifjes elkaar het jawoord geven in Windsor Castle. Niet zo gek dat de voorbereidingen voor de grote dag momenteel volop in gang zijn en wie er op de gastenlijst staan, maakt de tongen nu al los.

Wij vinden ze hierdoor alleen maar leuker.

Uitnodiging

Dat het Briste koningshuis zich aan tal van regels moet houden, wisten we al een tijdje. Zo mogen de Royals geen selfies maken met fans en is het niet toegestaan om felle kleuren nagellak te dragen. Ook is het niet de bedoeling dat leden van het koningshuis iemand zomaar een knuffel geven, maar Meghan brak deze regel al eens. Hoewel prins Harry en zijn verloofde voor hun bruiloft mogen uitnodigen wie ze willen, werd hen wel geadviseerd om niemand minder dan oud-president Barack Obama en zijn vrouw Michelle geen uitnodiging te sturen. Naar verluidt heeft het verliefde stel dat wel gedaan. En dat kan voor scheve gezichten zorgen…

Slechte band VS

Dat de twee de oud-president en zijn vrouw hebben uitgenodigd is an sich geen probleem, maar de twee zouden de huidige president van de VS, Donald Trump, waarschijnlijk niet hebben uitgenodigd. Meghan Markle sprak zich in het verleden namelijk negatief uit over Donald Trump. En dat is waar de schoen wringt. Door de oud-president uit te nodigen zouden de twee woede wekken bij Donald Trump en daarmee de huidige band tussen Engeland en de VS in gevaar brengen.

Eigen manier

Een bron die dicht bij de koninklijke familie staat zou hebben verteld dat Meghan en Harry zich niks aantrekken van de adviezen. De toekomstige man en vrouw willen alles op hun eigen manier doen. En dat houdt ook in dat ze uitnodigen wie ze willen uitnodigen. “Ze nodigen al hun vrienden uit en daar horen de Obama’s ook gewoon bij.”

Lees ook: Deze acteurs gaan prins Harry en Meghan Markle spelen in de tv-film over hun liefdesverhaal

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Libelle, Dailystar, Volkskrant | Beeld: Commons Wikimedia, Mark Jones