Tijdens dit programma kwam Gaby Blaaser erachter dat ze zwanger is

Gaby

‘Toen begon ik me wel een beetje zorgen te maken’

Fans van Echte Meisjes in de Jungle weten dat Gaby het programma om ‘medische redenen’ moest verlaten. Maar echte fans konden natuurlijk al van mijlenver ruiken dat dit niet zomaar medische redenen waren. Want wat blijkt? Gaby kwam er tijdens de opnames van Echte Meisjes in de Jungle achter dat ze zwanger was!

Zwanger

In gesprek met RTL Boulevard vertelt Gaby openhartig over de dag dat ze erachter kwam dat ze zwanger was. “Dat was dus daar”, biecht ze op. Als er wordt gevraagd of Gaby wist dat ze zwanger was voordat ze in het vliegtuig stapte, vertelt ze dat ze er geen weet van had. “Nee, anders was ik daar natuurlijk nooit naartoe gevlogen.” Uiteindelijk nam de mom to be iemand in vertrouwen. “Ik zei: ‘Goh, ik ben nog steeds niet ongesteld’. Toen begon ik me wel een beetje zorgen te maken”, legt ze uit.

“Uiteindelijk werd er gevraagd: ‘Zullen we toch even een test doen om het uit te sluiten?’. Toen zei ik, ‘laten we het gewoon doen’.” En wat bleek? Gaby kwam erachter dat ze zwanger was in de jungle. “Je zit niet in een megaveilig gebied qua malaria en dat soort dingen. Toen zeiden ze dat ze me niet verder mee konden nemen.”

Babywolk

Eenmaal terug in Nederland belandt Gaby op een babywolk met haar vriend Robin en bereiden ze zich voor op de komst van de kleine. En hoewel Gaby er prachtig uitziet, voelt ze zich niet altijd zo. “Ik voel me nu goed, maar ik heb ook wel in week negen en tien met m’n auto langs de vluchtstrook gestaan om m’n trui vol te spugen”, biecht ze op. En hoewel Robin en Gaby nog niet zo heel lang samen zijn, vindt Gaby het hartstikke leuk dat de twee een kleine verwachten. “Het is ons overkomen, en het is iets heel moois. We gaan het gewoon samen doen.”

Lees ook: Louisa Janssen viert mijlpaal van man Rowan

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress