Publiekslieveling B&B Vol Liefde-Olof heeft een nieuwe vriendin

Olof

Niks mis mee!

Voor velen een heuse favoriet tijdens het laatste seizoen van B&B Vol Liefde: Olof. Hij wist Marian haar hart niet te veroveren tijdens het avontuur in Portugal, maar wel dat van vele kijkers. Enne, hij laat nu weten helemaal in love te zijn – iets waar wij heel erg blij van worden!

Nieuwe liefde

Olof is tijdens B&B Vol Liefde uitgegroeid tot een heuse publieksfavoriet en BN’er. Veel fans wilden dan ook weten hoe het er nu voor staat in het liefdesleven van Olof en hij is de minste niet om dat te delen. Voor de camera’s van RTL Boulevard stelt hij namelijk zijn nieuwe liefde, Margje, voor. Wanneer hem gevraagd wordt of hij verliefd is antwoordt hij toepasselijk: “Dat is toch prima. Daar is niks mis mee.” Deze uitspraak zei hij ook veelvoudig in B&B. Ha!

Love is in the air

Margje werkt als relatietherapeut en tevens gebruikt ze facetten uit de natuurkunde. “Ik heb hem al behandeld. Hij heeft al heerlijke massages gehad”, zegt Margje.

De twee doen het verder rustig aan. Ze wonen nog niet samen. “We hebben allebei een mooi sociaal leven. Ik werk nog. We vinden het ook allebei leuk om ons eigen huis te houden. Dan kun je nog steeds heel veel leuke dingen samendoen. Samen eten, samen tripjes maken”, stelt Margje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard)

Ander type

Ook vertelt Margje wat ze van Olofs deelname aan B&B vond. “Ik vond Olof niet helemaal een type voor Marian. Marian heeft denk ik een heel ander leven. Een heel ander sociaal leven. Wat ik meteen zag. Olof is een doener. Marian houdt van vakanties en alles. Zij houdt heel erg van shoppen. Zij is met andere dingen bezig.”

Tot slot zien we in de video hoe Olof en Margje elkaar zoenen. Lief!

Bron: Grazia, AD, RTL Boulevard | Beeld: B&B Vol Liefde