Rolf Sanchez over grote liefde: ‘Liefde op het eerste gezicht’

rolf

‘Ik heb het een paar dates de tijd moeten geven, maar daarna was ze overstag’

De megapopulaire zanger Rolf Sanchez kennen we inmiddels allemaal. Met hits als Más Más Más, Pa Olvidarte en Increíble wist hij het Nederlandse publiek om zijn vinger te winden. Maar niet alleen het Nederlandse publiek wist hij voor zich te winnen, ook zijn vriendin Sophia wist hij aan de haak te slaan. In de nieuwste Beau Monde vertelt hij hier openhartig over.

Grote liefde

“Voor mij was het vier jaar geleden liefde op het eerste gezicht, voor haar niet”, vertelt Rolf over zijn eerste ontmoeting met zijn grote liefde Sophia. “Normaal ga ik nooit naar afterparty’s, ik hou niet echt van feestjes. Maar ik wist dat zij daar zou zijn, dus ik ging erheen in de hoop dat ik haar even kon spreken”, legt hij uit. “Het eerste wat ik vroeg was: ‘Zullen we een keer een drankje doen?’ Gelukkig zei ze ja. Ik heb het een paar dates de tijd moeten geven, maar daarna was ze overstag, haha.”

Rolf is gek op zijn vriendin, want hij kan bij haar volledig zichzelf zijn. “Het mooie aan onze relatie is dat ze me laat zien wie ik ben. Je ziet vaak dat mensen elkaar op een bepaalde manier gaan beperken in hun doen en laten, maar Sophia laat mij volledig vrij”, legt hij uit.

Diepste dal

Daarnaast doet Rolf ook een boekje open over zijn diepste dal. “Een paar jaar geleden ben ik in Amerika op een stilstaande auto geknald waar een vrouw in zat. Ik zag het te laat, remde niet op tijd en reed met 130 km/u op haar in.” Voor Rolf was dit ‘heel heftig’ want de vrouw belandde in het ziekenhuis. Naast dat Rolf’s auto total loss was, bleef hij gelukkig ongedeerd. Het verhaal kreeg echter een nog een staartje toen Rolf een brief van de advocaat van de vrouw op zijn deurmat kreeg waarin ze ’32 miljoen dollar schadevergoeding’ eiste. “Die rechtszaak heeft anderhalf jaar lang boven mijn hoofd gehangen, een periode vol stress en onzekerheid. Niet alleen voor mij, maar ook voor mijn ouders was dat niet prettig. Ik ging kapot vanbinnen en ondertussen bleven de rekeningen van de advocaat binnenstromen.”

Een heftige periode voor Rolf, maar gelukkig liep dat goed af. “Uiteindelijk bleek dat de vrouw zelf geen gordel had gedragen en er was ook iets met haar verzekering niet in orde, waardoor ik helemaal ben vrijgesproken.”

In de nieuwste Beau Monde vertelt Rolf Sanchez openhartig over zijn jeugd, zijn relatie, zijn diepste dal en het bereiken van zijn dromen. Nu overal verkrijgbaar!

Lees ook: Real Housewive Hella Huizinga blaast volgers omver met bikinifoto

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Beau Monde | Beeld: Brunopress