Even loeren: Zo ziet de knappe Sam ‘Mayday’ Malone uit Cheers er nu uit

Sam ‘Mayday’ Malone was een publiekslieveling

Wie zwijmelde niet weg bij het zien van de knappe honkbalspeler Sam ‘Mayday’ Malone in de populaire televisieserie Cheers? Het is alweer 25 jaar geleden dat de eerste aflevering te zien was en daarom is het tijd geworden om te kijken hoe het nu gaat met acteur Ted Danson. 

Wat een knappe man.

Cheers

In 1982 kreeg Ted de rol van Sam en dat was tevens zijn grote doorbraak. Voordat de serie Cheers op de buis kwam, kreeg Ted enkel rolletjes in commercials en een paar gastrolletjes. Deze doorbraak betekende dan ook het begin van zijn carrière. Hij speelde het karakter Sam, een knappe honkbalspeler die een knipperlicht relatie had met Diane. Hij was een echte womanizer en juist daarom was hij erg geliefd bij de vrouwelijke kijkers.

Kijkcijfers

In eerste instantie liep Cheers helemaal niet zo goed. De kijkcijfers waren zelfs dramatisch te noemen. Toch besloten de producenten om een tweede seizoen te maken. De critici waren namelijk wel lovend over de serie. Vanaf het tweede seizoen zaten de cijfers in de lift en uiteindelijk belandde de serie zelfs in de top tien best bekeken series. De serie was van 1982 tot 1993 op de televisie te zien en Danson kreeg zelfs elf Emmy Award en negen Golden Globe nominaties.

Getrouwd

Danson heeft kort een relatie gehad met Whoopi Goldberg, maar is nu getrouwd met actrice Mary Steenburgen. Het tweetal ontmoette elkaar op de set van de film Pontiac Moon en zijn sindsdien heel gelukkig samen. Zo ziet Ted er nu uit:

Lees ook: Wat een spetter: zó ziet hartendief Brandon uit 90210 er nu uit

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Wikipedia | Beeld: Videostill Cheers