Roxeanne Hazes haalt keihard uit naar voetbalanalist Johan Derksen

Roxeanne neemt geen blad voor de mond

Dat Roxeanne Hazes en Johan Derksen geen vrienden van elkaar zijn, is nog een understatement. De besnorde voetbalanalist maakte vorig jaar duidelijk dat hij – op z’n zachts gezegd – geen fan is van de 26-jarige zangeres. Roxeanne ging niet in op de uitspraken van de voetbalcommentator, tot nu toe.

De dochter van wijlen André Hazes slaat terug.

Kritiek

Als bekende Nederlander sta je regelmatig in de spotlights en kun je rekenen op kritiek. Ook Roxeanne Hazes moet daaraan geloven. Zo had Johan Derksen in 2018 geen goed woord over voor de zangkunsten van de brunette. “Roxeanne is een parodie op een zangeres”, vertelde hij in zijn programma Voetbal Inside. “Ze komt tegenwoordig bij De Wereld Draait Door en dan moet ze live zingen. Dat moet ze niet doen. Ik heb nog nooit een beroepszangeres zo vals horen zingen, ze kan er helemaal niks van.” Derksen deed er nog een schepje bovenop door te sneren dat ze ‘verboden’ moest worden, omdat ze niet beschikt over de juiste zangkwaliteiten.

Klootzak

Roxeanne reageerde niet op de uitspraken van Derksen, maar ze is zijn woorden zeker niet vergeten. Onlangs voelde Mokum Magazine de zangeres aan de tand. Ze werd uitgedaagd om tien vragen telkens in één zin te beantwoorden. De laatste vraag is een opvallende, waar Roxeanne een duidelijk antwoord op heeft. Zo weet het magazine dat de zangeres haar single Mama Was Een Klootzak moest censureren. De bijbehorende vraag is dan ook: “Wie is de grootste klootzak die je kent waarbij we dat scheldwoord níet hoeven aan te passen?” Roxeanne neemt geen blad voor de mond als ze moet antwoorden: “Ik vind Johan Derksen niet alleen een klootzak maar ook een flapdrol, omdat hij te vaak lelijke en onnodig kwetsende uitspraken doet.”

Lees ook: Dit gerecht maakt Kate Middleton thuis het liefst klaar

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Mokum Magazine | Beeld: Videostill Roxeanne Hazes