Sarah van Soelen vertelt hoe het met haar gaat na een roerig jaar

Sarah-van-Soelen

Ze laat zich door niemand meer vertellen wat ze moet voelen

Afgelopen jaar was Sarah van Soelen ineens behoorlijk vaak in het nieuws. Haar relatie met André Hazes was lange tijd the talk of the town. Helaas kwam er richting het eind van het jaar een einde aan hun liefdesavontuur. Sarah kreeg te maken met een enorme hoeveelheid online kritiek. In een update op Instagram vertelt ze hoe het nu met haar gaat. 

Geluk gevonden

Gistermiddag besloot Sarah om een Q&A op haar Instagram te plaatsen, zodat ze een aantal veelgestelde vragen kon beantwoorden. Dat deed ze behoorlijk uitgebreid. Ze beantwoordde onder andere de vraag of ze nu daadwerkelijk gelukkig is.

screenshot-1

Sarahs antwoord is positief: ze is zeker gelukkig. Ze vindt het vooral belangrijk dat ze gezond is en fijne familie en vrienden om zich heen heeft. “Tuurlijk heb ik ook soms een off day, maar daar ontkom je niet aan in het leven”, schrijft ze erbij. “Ondanks alles voel ik mij eigenlijk heel goed en laat ik vooral niemand mijn ‘mood‘ bepalen.”

Verslaving te boven gekomen

Een andere vraag die vaak aan Sarah wordt gesteld, is hoe het zit met haar drankgebruik. Het is inmiddels bekend dat ze eerder een verslaving had, wat veel mensen zorgen baarde. Sarah antwoordt echter dat dat niet meer nodig is. “Ik ben erg trots op mezelf dat ik er geen moment aan gedacht heb om weer te gaan drinken of gebruiken. Ik voel mij er heel sterk en goed bij. Ondanks dat het een bewogen jaar is geweest, ben ik niet teruggevallen en ben ik er alleen maar sterker uitgekomen.”

screenshot-2

Allemaal een mening over haar

Een van de laatste vragen die Sarah beantwoordt, is of het zwaar is dat iedereen altijd denkt alles over je te weten. “Tuurlijk is het soms zwaar”, schrijft ze. Toch heeft ze meer medelijden met de roddeltantes dan met zichzelf. “Ik denk dat het zwaarder is voor de mensen die dag en nacht met mij bezig zijn om te denken alles over mij te weten.”

screenshot-3

Sarah sluit haar antwoord af met een wijze les die ze anderen wil meegeven. “Veel mensen hebben een beeld gekregen van mij door de media, maar ben ik zo in het echt? Dan zou je me moeten leren kennen en dan pas oordelen.”

Lees ook: Sarah van Soelen openhartig over relatiepauze: ‘Ik begrijp André en ik steun hem’

Bron: Shownieuws, Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram Sarah van Soelen