Shelly Sterk over bijzondere zwangerschap cravings

Shelly Sterk

Ze hunkert continu naar dit bepaalde gerecht

Hoewel zwanger zijn iets heel bijzonders is, gaat het niet altijd over rozen. Shelly Sterk kan erover meepraten. De presentatrice maakt zich op voor de laatste loodjes van haar zwangerschap en die gaan niet alleen over rozengeur en maneschijn. Zo kan ze onder andere niet stoppen met het eten van een bepaald gerecht en voelt ze zich een broedkippetje.

Wellicht herkenbaar voor sommigen?

Andere eetgewoontes

Vrouwen die zwanger zijn, herkennen het wellicht. De hele dag door zin hebben in een bepaalde snack. Andere voedingsmiddelen kunnen sommigen daarentegen niet meer luchten of zien. Shelly weet er alles van. Voor haar zwangerschap at ze het liefst de hele dag door Indisch of Thais. Alle Aziatische gerechten at ze dolgraag en het kon haar niet pittig genoeg zijn. “Sinds ik zwanger ben denk ik echt: getverdemme”, deelt ze met Shownieuws over haar (voormalige) favoriete eten. 

Favoriete snack

Pittig eten heeft de 28-jarige inmiddels vervangen door iets heel anders. Zo is haar favoriete ontbijt veranderd in haar favoriete snack. “Ik ontbijt het allerliefst met pannenkoeken”, vertelt Shelly over haar favoriete maaltje aan LINDA. “Pannenkoeken met een beetje suiker. Soms een gezonde variant voor de balans, maar pannenkoeken zijn altijd goed”, begint ze haar lofzang. Ze vervolgt dat ze door haar zwangerschap het liefst continu pannenkoeken eet. “Met dit ‘mens’ in mij nu heb ik heel andere cravings dan normaal. Normaal eet ik het liefst de hele dag Indisch. En nu zijn het vooral pannenkoeken.” Zelf is ze niet heel blij met haar drang om dit steeds te willen eten. “Dat is niet goed. Daar word je zelf een pannenkoek van.”

Broedkippetje

Shelly geniet momenteel van haar zwangerschapsverlof. Veel van haar fans speculeren wanneer de blondine precies is uitgerekend. Het is echter nog niet zo ver. De Shownieuws-presentatrice – die in verwachting is van een jongetje – deelde gisteren een update op Instagram. “Ed zit nog lekker te chillen in m’n buik, dus ben nog steeds een broedkippetje.” Dit is het eerste kindje voor Shelly en haar man Mark. De twee stapten op 1 juli 2018 in het huwelijksbootje in het zonovergoten Italië.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ff een update! Ed zit nog lekker te chillen in m’n buik, dus ben nog steeds een broedkippetje 🐓☀️ #spannendetijden #wachtenopdday #moekieshelly

Een bericht gedeeld door Shelly Sterk (@shellysterk) op

Bekijk het hele fragment van LINDA hier.

Lees ook: Lauren Verster maakt geslacht van haar tweede kindje bekend

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Linda | Beeld: Videostill Shownieuws