Yolanthe verbluft fans met foto van killerbody op Instagram

yolanthe

De foto is gemaakt op een zonnig strand

Het ene moment zien we Yolanthe Cabau verschijnen als presentatrice in Temptation Island VIPS en het andere moment genieten we van haar zomerse kiekjes op Instagram. De knappe presentatrice is weer terug van weggeweest en deelde onlangs een zomers kiekje waar zij in bikini genoot van de brandende zon. Waarom haar fans zo onder de indruk zijn? Dat heeft alles te maken met Yolanthe haar killerbody.

Yolanthe haar fans zijn duidelijk onder de indruk.

Killerbody

Op de bikinifoto is te zien hoe Yolanthe geniet van de zon op het strand. De Temptation Island VIPS-presentatrice is duidelijk in topvorm. Haar fans merken dit ook op en laten de ene na de andere positieve reactie achter. Zo reageert Temptation-Channah: “Mooi van buiten, maar ook nog eens een mooie vrouw van binnen.” Daarnaast laten ook model Rose Bertram, radio-dj Gerard Ekdrom en presentatrice Danielle Oerlemans weten dat zij enorm onder de indruk zijn van Yolanthes killerbody. 

Topvorm

Ondanks dat Yolanthe haar zoontje Xess-Xava op de wereld heeft gezet, blijft de presentatrice in topvorm. Op haar Instagram deelt Yolanthe af en toe video’s van haar heftige work-outs. Hier is duidelijk te zien dat haar billen en buik keihard getraind worden. Twee jaar geleden gaf Yolanthe in een interview met Story aan dat zij samen met een personal trainer vier of vijf keer per week in de sportschool zwoegt. En dat is te zien, want de presentatrice ziet er ontzettend afgetraind uit. Chapeau Yolanthe.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🦋☀️

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Lees ook: Rotterdamse Quishantely Leito sleept titel mooiste tiener ter wereld in de wacht

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard, Story | Beeld: Videostill YouTube Linda