OMG: er komt een ‘Temptation Island 2.0’ en deze BN’ers gaan het presenteren!

Wat vind jij van de nieuwe presentatoren?

We zitten er nog middenin: het spraakmakende derde seizoen van Temptation Island. Inmiddels heeft het al voor behoorlijk wat drama gezorgd tussen de koppels Mezdi en Daniëlle, Tim en Deborah, Megan en Kevin en Vanessa en Jeremy. Hoewel dit seizoen nog in volle gang is, is er nu al sprake van een nieuwe versie van het populaire tv-programma. 

Gisteravond werd bekend gemaakt dat er een gloednieuwe ‘Temptation Island 2.0’ dít jaar nog uitgezonden zal worden.

‘Temptation Island 2.0’

Vandaag stappen er vier nieuwe koppels én natuurlijk nieuwe verleiders in het vliegtuig, richting Mexico. Deze nieuwe versie van Temptation Island zal gepresenteerd worden door niemand minder dan Yolanthe Sneijder-Cabau en Kaj Gorgels. Videoland zal de enige streamingservice zijn die deze exclusieve serie zal gaan uitzenden. In het interview met RTL Boulevard laat Kaj al weten dat de serie dit jaar nog, 7 juni om precies te zijn, uitgezonden zal worden op Videoland.

Nieuw avontuur

Yolanthe laat aan RTL Boulevard weten dat zoontje Xess Xava mee reist naar de opnames. “Ik heb hier een hele goede oppas die meegaat. Dat wordt heel gezellig”, zegt ze wijzend op medepresentator Kaj. Of de huidige presentatoren Rick Brandsteder en Annelien Coorevits er dan nu mee stoppen? Volgens Kaj Gorgels niet. Dit zal een exclusieve ‘Temptation Island 2.0’ worden, dat los staat van de seizoenen die jaarlijks op de tv uitgezonden worden.

Lees ook: Huh?! Manipuleren de programmamakers van Temptation Island de beelden?

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: videostill Temptation Island