Temptation Island-verleidster Daniëlle deed eerst mee aan dit programma

Danielle Temptation Island Vips

Kwam ze je al bekend voor?

Soms zie je iemand op televisie en vraag je je af waar je diegene toch van kent. Zo’n momentje hadden we laatst toen we naar Temptation Island VIPS keken. Zo zagen we dat verleidster Daniëlle het goed kan vinden met Thomas Cox. Thomas kennen we als YouTuber, presentator van Concentrate en als een van de leden van de voormalige muziekgroep Zomaer. Maar waar komt Daniëlle ons toch bekend van voor?

Valt het kwartje bij jou al?

Temptation Island VIPS

Sommige kandidaten en verleiders/verleidsters die meedoen aan het tweede seizoen van Temptation Island VIPS waren al eerder in een realityprogramma te zien. Zo deden verleidster Lie en koppel Channah en Quentin al eens mee aan Ex On The Beach en zagen we Pommeline en Fabrizio al eens als verleiders in Temptation Island. Voedingsconsulente Daniëlle Koppers deed dan weer niet mee aan de bovengenoemde programma’s, maar herkennen we uit een ander realityprogramma, namelijk: De Bachelor!

De Bachelor

Eind november 2017 kwam De Bachelor weer op de Nederlandse beeldbuis en was Robbert Jonkheer op zoek naar de ware. Honderden vrijgezelle dames gaven zich op voor het programma en slechts twintig vrouwen bleven over, onder wie Temptation Island-verleidster Daniëlle. Veertien vrouwen mochten met Robbert afreizen naar het zonovergoten Griekse eiland Skyros. Ook Daniëlle mocht mee, maar ze wist het hart van Robbert niet te veroveren. Zou het haar wel lukken om Thomas te verleiden in Temptation Island Vips?

 

Lees ook: Zo zag Temptation Island-verleidster Lie er vroeger uit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Kijk, Sterren op TV, Cosmopolitan | Beeld: Videostill Temptation Island Vips