Dit zijn ze dan: de koppels van Temptation Island VIPs

Houden de stellen zich staande in Temptation Island VIPs?

Het is bijna zover. 7 juni begint  Temptation Island VIPs en dit houdt dus in dat er inderdaad bekende Nederlanders te zien zijn. Dit keer speelt het verleidspektakel zich niet af in Thailand, maar in Mexico. Zullen de koppels het overleven?

We stellen ze even aan je voor.

Ruud en Rowena

Ze zijn iets meer dan een jaar samen. De twee vonden elkaar in Utopia en nu is het tijd voor het volgende experiment in het leven van Ruud en Rowena. Ruud noemt zichzelf een trouwe labrador, maar kan hij dit ook volhouden op Temptation Island? We gaan het zien…

Niels en Rosanna

Dit stel deed al eens eerder mee aan Temptation Island en toen ging het allemaal niet zo vlekkeloos. Rosanna liet ‘vieze dingen’ doen door verleider Alex en ook Niels kon de verleiding niet weerstaan. Nu doen ze een tweede poging in Temptation Island Vips.

Donny en Amijé

Donny is sinds het programma De Roelvinkjes: Dave en Donny doen zaken zelf een bekende influencer geworden. Hij kent zijn vriendin al sinds de basisschool en sinds twee jaar hebben ze een relatie. Amijé is heel goed in het omgaan met de aandacht die Donny krijgt, maar Donny zelf is vrij jaloers aangelegd. Als dat maar goed gaat…

Stefano Gelina

Deze twee zijn de niet-bekende Nederlanders (voor nu). Anderhalf jaar geleden leerden zij elkaar kennen, maar Stefano heeft al eens een misstap begaan. Kan hij zich nu wel staande houden tussen alle verleidsters? Bekijk dit stel hier.

Lees ook: Dit is de reden dat Megan van Temptation Island zo vaak ‘Snap je?’ zei

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Videoland | Beeld: videostill Videoland