Dit is de reden dat Megan van Temptation Island zo vaak ‘Snap je?’ zei

megan snap je

‘Snap je?’ zegt ze anders nooit

Temptation Island is afgelopen en hoe jammer we dat ook vinden, we raken er toch maar niet over uitgepraat. De plotselinge omslag van Tim na die toch ietwat lachwekkende ‘huisje, tuintje, kindje’-uitspraak, bijvoorbeeld. Maar niet alleen Tim had een van de meest spraakmakende uitspraken dit seizoen. Kijkers verbaasden zich ook over Megan, die volgens de kijkers wel erg vaak ‘Snap je?’ zei. Dit heeft volgens haarzelf een hele goede reden, omdat ze dit stopwoordje anders bijna nooit gebruikt. 

Ze kan ook praten zonder het stopwoordje.

Stopzinnetje

De Vlaamse is inmiddels uitgegroeid tot de meest geïmiteerde persoon van dit seizoen van Temptation Island. Vooral de term ‘Snap je?’ is daarbij veel gebruikt. Dat verbaast haar dat best wel. Zo zegt ze in een interview met Temptation Live: “Bij mijn vrienden en familie gebruik ik nooit ‘Snap je?’. Echt niet. Raar maar waar, maar thuis bij mijn familie en vrienden gebruik ik echt nooit ‘Snap je?’. Het was gewoon van de stress.”

Accent

Daarbij was het stopwoordje ook oprecht bedoelt om te vragen of men het snapte en was het geen lege zin. “Ik vroeg tijdens de interviews gewoon constant aan de crew die voor me zat of ze me snapten, omdat ik stress had. Ik wou weten of het wel goed was wat ik zei.” Megan was heel bang dat de mensen thuis haar niet zouden snappen door haar zware accent. Ze maakte ook vaak mee dat de andere meiden haar niet snapte en dat vond ze heel moeilijk, snap je?

Lees ook: Dit is de knappe vriendin van Temptation Island-presentator Rick Brandsteder

Dit bericht bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Girlscene | Beeld: videostill temptation island