The Bold and the Beautiful zendt voorlopig laatste aflevering uit

the bold and the beautiful laatste aflevering

Slecht nieuws voor de fans van The Bold and the Beautiful

Wie geen genoeg kan krijgen van de intriges, affaires en emotionele uitbarstingen tussen onder andere de families Forrester en Logan, zal even op z’n tanden moeten bijten. De populaire Amerikaanse dramasoap The Bold and the Beautiful zal vanaf nu geen nieuwe afleveringen uitzenden in verband met de coronacrisis.

Opnames liggen stil

Trouwe kijkers van de serie blijven beduusd achter. ‘Waar blijft de nieuwe the bold and the beautiful?’, vraagt iemand zich af op social media. Door het coronavirus liggen de opnames – net als vele andere televisieseries – momenteel stil. Daarom is er deze week geen nieuwe aflevering op de streamingsdienst Videoland te zien, waar kijkers de serie een week vooruit kunnen kijken.

Oude afleveringen The Bold and the Beautiful

Sinds maart liggen de opnames van The Bold and the Beautiful stil. De nieuwste aflevering van de serie werden wel volgens het normale programma uitgezonden. Dit leidde ertoe dat de afleveringen nu simpelweg op zijn. In Amerika laten ze daarom momenteel oude aflevering van de soap zien. In Nederland zijn op Videoland momenteel geen nieuwe afleveringen te zien en ook op RTL kunnen kijkers binnenkort geen nieuwe afleveringen meer zien. 

Best bekeken soapserie

Omdat de opnames de komende periode niet hervat kunnen worden, duurt het nog wel even voordat we weten hoe het verder gaat in Californië, Los Angeles. De soap wordt in ongeveer 130 landen uitgezonden en is daarmee een van de best bekeken soaps ter wereld. Wanneer de opnames weer van start gaan is nog niet bekend. Wel heeft Videoland bekend gemaakt om iedere dag een klassieke aflevering van The Bold and the Beautiful online te zetten.

Lees ook: Zo ziet Ridge Forrester uit ‘The Bold and the Beautiful’ er nu uit!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube