Glennis Grace heeft zichzelf een compleet nieuwe look aangemeten

Glennis Grace

En het staat haar fantastisch!

Glennis Grace trad afgelopen weekend met de Ladies of Soul op en debuteerde en nieuwe look. Dat Glennis een bezoekje heeft gebracht aan de kapper, kan je niet zijn ontgaan. De 40-jarige zangeres gaat nu als een blondine door het leven.

Vrijdag showde Glennis haar nieuwe look tijdens het eerste concert.

Ladies of Soul

Berget Lewis, Edsilia Rombley, Candy Dulfer en Glennis Grace stonden vrijdag en zaterdag op de planken in de Ziggo Dome en zongen de sterren van de hemel tijdens Ladies of Soul. Hoewel alle ogen gericht waren op het viertal en hun muzikale prestaties, is er ook iets anders wat opviel: Glennis heeft haar bruine lokken verruild voor een platinablonde look. Via Instagram krijgt Glennis veel complimenten over het optreden van het viertal én over haar nieuwe look. “Staat je echt tof je haar”, en “Je ziet er geweldig uit”, zijn slechts een paar reacties.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Glennis Grace (@glennisgrace) op

Glennis straalt

Hoewel alle ogen op Glennis en de andere dames waren gericht, wilde Glennis haar vriend ook even in de spotlight zetten. Zo deelde ze een kiekjes waarop ze met haar vriend -en tevens haar gitarist- Levy Simon op het podium staat. “Het podium met jou delen is een droom. Mijn leven met jou delen is alles waar ik ooit op heb gehoopt. Ik heb me nog nooit zo geliefd gevoeld. Jij maakt me compleet, ik hou van je schat”, schrijft de zangeres op Instagram.

 

Lees ook: Dit is de echte naam van Glennis Grace

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Glennis Grace | Beeld: videostill