Tino Martin verontschuldigt zich voor Bevrijdingsfestival-optreden: ‘Ik heb het zwaar onderschat’

Tino Martin

De zanger geeft toe dat zijn optreden ‘verre van vlekkeloos’ verliep

Tino Martin was een van de artiesten die gisteren de eer had om op te treden tijdens het Bevrijdingsfestival. Hoewel Tino ontzettend zijn best deed om een paar liedjes ten gehore te brengen, zong hij erg vals. Via Instagram biedt de zanger dan ook zijn excuses aan voor het optreden en vertelt hij dat zijn slechte performance door de nasleep van zijn coronabesmetting komt. 

Ambassadeurs

Tino is dit jaar een van de drie Ambassadeurs van de Vrijheid. Een optreden van de zanger mocht op Bevrijdingsdag dan ook niet uitblijven. Op Instagram schrijft de zanger dat hij veel zin had om weer eens op te treden. “Ik was enorm enthousiast en erg gretig om eindelijk weer eens te mogen optreden”, deelt hij. Helaas ging dat optreden een stuk minder goed dan de entertainer had gehoopt. 

Coronavirus

Dat het optreden van Tino niet bepaald vlekkeloos verliep, had volgens de zanger te maken met het feit dat hij het coronavirus onder de leden heeft gehad. “De afgelopen weken was ik echter geveld door het coronavirus waarvan ik flink ziek ben geweest, maar dacht redelijk hersteld te zijn. De gevolgen en nasleep daarvan (o.a. met oorsuizen) heb ik toch zwaar onderschat”, vervolgt de zanger. “Vandaag kwamen die gevolgen helaas pijnlijk naar voren tijdens mijn optreden dat daardoor verre van vlekkeloos verliep. De oorsuizen in combinatie met mijn sterk verminderde (zang)conditie door het coronavirus bleken een negatieve impact te hebben op het optreden en dat betreur ik zeer.”

Reacties

Hoewel Tino flink baalt van zijn optreden, nemen zijn fans het voor hem op in de reacties en steken ze de zanger een hart onder de riem. “Ik vond het al knap dat je er toch stond, aangezien je nog niet helemaal bent opgeknapt”, en “Maar toch stond je er wel”, klinkt het in de reacties. 

 

Lees ook: Chantal Janzen lacht spanning voor Songfestival eruit in hilarisch filmpje

Bron: De Telegraaf | Beeld: BrunoPress