Meghan Markle brengt eigen kinderboek uit

meghan markle

Het boek is geïnspireerd op het verhaal van prins Harry

Meghan Markle is van alle markten thuis. Waar ze onlangs nog samen met prins Harry een Netflix-serie bedacht, lanceert ze nu haar eigen kinderboek. En niet zomaar een kinderboek. Het verhaal is namelijk geïnspireerd op een gedicht dat ze een paar jaar geleden voor prins Harry schreef. 

The Bench

Op 8 juni verschijnt The Bench, een kinderboek van de hand van Meghan. Volgens het persbericht was de inspiratiebron achter het prentenboek een gedicht dat de hertogin van Sussex een maand na de geboorte van zoontje Archie schreef voor prins Harry, voor zijn eerste Vaderdag. Het boek gaat dan ook over “de speciale band tussen vader en zoon – gezien door de ogen van de moeder.”

Moderne familie

Het boek legt op ontroerende wijze de veranderende en groeiende band tussen vader en zoon vast, en herinnert ons aan de vele manieren waarop liefde vorm kan krijgen en kan worden uitgedrukt in een moderne familie. Dat alles wordt vergezeld met waterverfillustraties van Christian Robinson. In de eerste prenten spotten we al iemand die enorm veel op prins Harry lijkt.

Inkijkje in het gezinsleven

“Ik hoop dat The Bench net zo herkenbaar is voor iedere familie, hoe die ook is samengesteld, als voor de mijne”, legt Meghan uit. Het lijkt er dus op dat we via een prentenboek een inkijkje krijgen in het gezinsleven van de Sussexjes. En wie weet: misschien krijgt het boek een vervolg over de band tussen vader en dochter, aangezien Archie zeer binnenkort een zusje verwacht. Leuk!

Lees ook: Meghan Markle blaast fans omver met haar felgekleurde outfits

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress