Glennis Grace over carrière: ‘Ik moest rondkomen van een tientje per dag’

Glennis Grace

Het is niet altijd rozengeur en maneschijn geweest

De carrière van Glennis Grace gaat momenteel als een speer. De 40-jarige schone had in Nederland als een succesvolle carrière, maar na haar deelname aan het populaire talentenprogramma America’s Got Talent is de zangeres wereldwijd op de kaart gezet. Met een overvolle agenda, kun je wel stellen dat Glennis op werkgebied lekker gaat, maar dat is niet altijd zo geweest.

In een interview met Chantal Janzen vertelt Glennis dat ze het in het verleden een tijd heel krap heeft gehad.

Zwangerschap

Zo’n tien jaar geleden was Glennis in verwachting van haar zoontje Anthony Shane. Glennis wilde stoppen met haar manager, maar volgens hem pleegde ze daardoor contractbreuk. Vervolgens liet hij overal beslag op leggen, waardoor er voor Glennis een moeilijke tijd aanbrak. “Ik heb uiteindelijk gewonnen, maar toen Thony net geboren was, heb ik een tijd moeten rondkomen van een tientje per dag”, vertelt ze in de nieuwe &C. Ondanks dat Glennis het financieel zeker niet breed had, bleef ze positief. “Toch had ik er altijd wel vertrouwen in dat het goed zou komen.”

Doorbraak

Hoewel Glennis al lang actief was als zangeres, duurde het enige tijd voor ze bekend werd bij het grote publiek. Haar doorbrak kreeg ze op haar 34ste dankzij haar optreden in De beste zangers van Nederland. Glennis bracht daar ijzersterk het nummer Afscheid ten gehore, met als resultaat dat ze op nummer 1 in de hitlijsten kwam. “Vanaf die dag is het écht begonnen”, vertelt ze.

Lees ook: Glennis Grace heeft zichzelf een compleet nieuwe look aangemeten

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Beau Monde | Beeld: videostill