Britse media overvallen vader Meghan Markle met vragen over huwelijk tijdens boodschappen doen

Meghan

Thomas Markle had nog niet eerder gereageerd op de verloving

De Nederlandse roddelpers jaagt lang niet zo fanatiek op nieuwtjes als de Britse en Amerikaanse pers. Dat blijkt wel uit het feit dat journalisten van de krant The Mirror alles op alles zetten om de vader van Meghan Markle op te speuren. Meghans vader, Thomas Markle, had nog niet eerder uitspraken gedaan over het aanstaande huwelijk van zijn dochter. De Britse media kregen het voor elkaar om die toch te krijgen.

Toen The Mirror Thomas in Mexico had gevonden, brak hij zijn stilte over de royal wedding.

Weggeven
Tot op heden had Thomas nog niets losgelaten over het huwelijk van mijn dochter. Britse journalisten dwongen hem gisteren echter bijna om te reageren op de verloving, toen hij tijdens het boodschappen doen zowaar werd overvallen door de pers. Hoewel Thomas hier zeker niet op zat te wachten, deed hij toch een uitspraak over de bruiloft. Wanneer hem wordt gevraagd of hij zijn dochter naar het altaar gaat begeleiden, gaf hij aan dat graag te willen: “Dat zou ik geweldig vinden.” Hoewel de vader van de toekomstige prinses niet veel los mag laten over het huwelijk vertelde hij nog wel dat hij heel blij is voor zijn dochter. “Ik ben heel erg blij voor ze en heet Harry van harte welkom in de familie. Meer kan ik er niet over zeggen. Jullie weten zelf ook wel dat dat niet mag.”

Vader Meghan
Vorig jaar ging Thomas failliet en ruilde hij Los Angeles in voor Mexico om daar een nieuw leven op te bouwen buiten de schijnwerpers. Eerder werkte de vader van Meghan als lichttechnicus voor onder andere General Hospital en Married With Children.

Lees ook: Meghan Markle als tiener voor Buckingham Palace is het schattigste kiekje dat je vandaag zal zien

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: AD, The Mirror | Beeld: Hollandse Hoogte