Deze vijf mannen werden de afgelopen jaren uitgeroepen tot ‘Sexiest Man Alive’

 Sexiest man alive
Ze zien er allemaal zeker niet verkeerd uit!

De meest sexy man op aarde; we hebben er allemaal wel een mening over. Toch is het best leuk om te weten welke man volgens de meeste vrouwen toch wel het knapst wordt bevonden. Het Amerikaanse tijdschrift People roept al sinds 1985 de ‘Sexiest Man Alive’ uit. Hoewel smaken verschillen, is het toch wel leuk om even te loeren wie er dit jaar – en voorgaande jaren – met de titel vandoor ging.

Deze mannen werden tot meest sexy man verkozen.

Speculaties
Er wordt altijd heel wat gespeculeerd rondom de ‘Sexiest Man Alive‘. Dit jaar was geen uitzondering en velen waren ervan overtuigd dat de Amerikaanse countryzanger Blake Shelton er met de eer vandoor zou gaan, maar helemaal zeker is dat nog niet. Wel weten we zeker wie voorgaande jaren de titel in de wacht sleepte.

Dwayne Johnson – 2016
Vanwege zijn enorme spieren wordt acteur Dwayne Johnson ook wel The Rock genoemd, maar daarnaast ziet Dwayne er ook heel goed uit. Wij snappen dus wel dat hij werd verkozen tot Sexiest Man Alive 2016.

David Beckham – 2015
Hoewel David, op het moment van uitroeping, al een paar jaar niet meer professioneel voetbalde, is hij nooit van de radar verdwenen. David staat naast zijn voetbalprestaties ook bekend om zijn kapsels.

Chris Hemsworth – 2014
De Australische acteur Chris Hemsworth werd in 2014 uitgeroepen tot meest sexy man. Hij staat vooral bekend om zijn rol als Thor in de Marvel Comics films en als George Kirk in Star Trek.

Adam Levine – 2013
In Amerika is zanger Adam Levine een van de vier coaches van The Voice, maar in Nederland kennen we ‘m voornamelijk als de leadzanger en gitarist van de populaire band Maroon 5. In 2013 werd de Amerikaanse zanger uitgeroepen tot Sexiest Man Alive.

Channing Tatum – 2012
De Amerikaanse acteur Channing Tatum speelde de hoofdrol in heel wat heerlijke romantische komedies. Destijds speelde hij in de film Magic Mike, een film die nog altijd bij veel dames in het geheugen gegrift staat.

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Lees ook: Wie kent de knappe Byron Sully uit ‘Dr Quinn, Medicine Woman’ nog? Zó ziet hij er nu uit!

Bron: People | Beeld: Pexels