Vreselijk nieuws voor de zusjes van O’G3NE

OG3NE

Groot verdriet voor Lisa, Amy, Shelley en hun familie

De meiden van O’G3NE hebben gisteravond via Instagram verdrietig nieuws bekend gemaakt. Hun oma, Willy, is onverwacht overleden. “We zullen u missen”, schrijven Lisa, Amy en Shelley in een bericht op hun gezamenlijke Instagrampagina. 

De oma van de meiden was een van hun grootste fans.

Afscheid

“Met veel verdriet hebben we vrij plotseling afscheid moeten nemen van onze lieve oma Willy”, beginnen de zusjes hun bericht op Instagram. Willy was de moeder van hun moeder, Isolde Vol. Isolde Vol overleed in juli 2017 aan de gevolgen van een zeldzame vorm van botkanker. “We hebben zoveel met elkaar meegemaakt en zijn met haar (en natuurlijk ook met opa) enorm hecht opgegroeid”, vervolgen de meiden.

Trots

Oma Willy en opa Ad Malée waren maar wat trots op hun kleindochters. Toen de meiden meededen aan het Eurovisie Songfestival, volgden opa en oma de wedstrijd dan ook op de voet. Zo werden alle artikelen over de kleindochters verzameld en netjes in een plakboek geplakt. Ook waren opa en oma regelmatig bij hun concerten, waar de meiden warme herinneringen aan hebben. “Altijd een plekje vooraan bij onze optredens als trotse oma, maar ze zit bovenal front-row in ons hart. We zullen u missen en voor altijd van u blijven houden”, vervolgen de zusjes op Instagram.

Heel hecht

Ook op hun persoonlijke Instagramaccounts halen de meiden herinneringen op aan hun geliefde oma. “Het doet verschrikkelijk veel pijn om u ook weer los te moeten laten. We hebben zoveel meegemaakt en waren zo hecht”, schrijft Amy. “Lachend denk ik aan de vele herinneringen met oma terug, tot aan de meest recente toe. Ook die waren overladen met de gebruikelijke dosis humor en liefde”, vervolgt Lisa. Ook schrijven de meiden dat hun oma nu weer bij hun moeder is. “Dit vrij plotse afscheid doet ongelooflijk veel pijn. Ik hoop dat u nu bij uw mooie dochter bent, mijn mama. Dat geeft me enigszins troost”, schrijft Shelley.

Bron: Instagram O’G3NE | Beeld: Hollandse Hoogte, Patrick Harderwijk