Oeps, verklapt Bibi Breijman nou het geslacht van haar kindje?

Bibi Breijman

Krijgen Bibi en Waylon een jongetje of een meisje?

Als bekende Nederlander moet je maar wat voorzichtig zijn met wat je zegt. Zo kan iemand weleens wat zeggen in een opwelling of verspreekt iemand zich. De media zijn er als de kippen bij en voor je het weet is er een artikel over geschreven. Dit is dan ook de reden waarom Bibi voorzichtig is met delen van informatie over haar baby.

Toch lijkt ze zich te verspreken…

Zwangerschap

Bibi Breijman bracht op 30 april het nieuws naar buiten dat zij en Waylon samen hun eerste kindje verwachten. Via Instagram en haar vlogs houdt Bibi haar volgers een beetje op de hoogte van de zwangerschap. Zo deelde ze al eens eerder dat ze erg last had van hevige misselijkheid en dat ze daar zelfs voor naar het ziekenhuis moest. Inmiddels gaat het een stuk beter met de vlogster en is ze op de helft van haar zwangerschap. Niet zo gek dat Bibi af en toe met haar groeiende, prachtige babybuik op social media pronkt. Toch laat ze weten in de toekomst hier wat voorzichtiger mee te zijn.

Baby

In een interview met LINDA.meiden deelt Bibi meer over haar zwangerschap. Zo vertelt ze onder andere wat er voor haar gaat veranderen nu ze moeder wordt. “Nu ik moeder word, relativeert dat heel erg. Ik was altijd heel druk in mijn hoofd: ‘Wat ga ik allemaal doen?’ En nu denk ik: het is niet het allerbelangrijkste werk.” Ook vertelt de 27-jarige brunette dat ze minder van haar kindje wil delen, maar lijkt hierbij per ongeluk het geslacht van het kindje te verklappen. “Ik ga ook ietsjes meer uitkijken met wat ik ga delen, want ik kan natuurlijk niet voor een kleine baby bepalen wat hij van zichzelf allemaal online wil zien.” Ze noemt haar baby een HIJ! Krijgen Waylon en Bibi dan een jongetje? Het kan natuurlijk ook zijn dat ze ‘hij’ zegt om het kindje aan te duiden.

Bekijk het interview hieronder. Denk jij dat ze zich heeft versproken?

 

Lees ook: Josje Huisman pronkt met groeiende babybuik

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: LINDA.meiden | Beeld: videostill