Yvon Jaspers heeft excuses aangeboden aan familie Anne Faber

Dat heeft de oom van Anne laten weten in een interview

Yvon Jaspers kwam in april zwaar onder vuur te liggen vanwege haar optreden in het programma Pauw. Ze sprak daar geëmotioneerd over de ophef die was ontstaan rondom haar commerciële bijverdiensten, terwijl ze met Wim en Hans Faber aan tafel zat, de vader en oom van de om het leven gebrachte Anne. De Boer zoekt Vrouw-presentatrice werd daarop fors bekritiseerd, maar heeft naderhand wel haar excuses aangeboden aan de familie Faber. Dat meldt de oom van Anne in een interview met Villamedia.

Hans Faber liet eerder al weten het ”geen handig optreden” te vinden van Yvon.

Excuses

Kijkers van Pauw waren van mening dat Yvon een slachtofferrol aannam en noemden dit zeer ongepast, omdat de presentatrice aan tafel zat met de heren Faber. Zij waren aangeschoven om te praten over het verlies en de nasleep van de moord op de 25-jarige Anne. Hoewel Hans Faber, de oom van Anne, toegeeft dat het ”geen handig optreden” was van Yvon, zegt hij er verder geen last van te hebben gehad. ”Een paar dagen later hebben we nog wel een mailtje van haar gekregen waarin ze haar excuses maakte”, vertelt hij in een interview met Villamedia.

Veel erger

Jeroen Pauw zei eerder al wel te begrijpen waarom mensen massaal vielen over Yvon.”Maar ik dacht, als ik nu zeg: ‘Yvon, je weet toch wel dat die mensen die tegenover je zitten nog iets veel ergers hebben meegemaakt, waarbij wat jij hebt meegemaakt eigenlijk in het niet valt’, dan maak je het alleen maar nog erger. Ik hoopte dat er een moment zou komen dat Yvon zou zeggen: waar heb ik het eigenlijk over als ik naar deze mensen kijk?”

Lees ook: Imanuelle Grives achter slot en grendel wegens drugshandel Tomorrowland

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf: Anneke Janssen