Zó zien de tweelingzoons van Céline Dion er nu uit!

Inmiddels is de tweeling alweer zeven jaar oud

Sommige sterren delen om de haverklap een kiekje van hun kinderen op Instagram en andere sterren houden werk en privé liever gescheiden. Over het algemeen valt Céline Dion in de laatste categorie, maar onlangs maakte ze toch een uitzondering door een foto van haar tweeling te delen. 

Célines zoons Nelson en Eddy vierden onlangs hun verjaardag.

Verjaardag
23 oktober mochten de twee jongste kinderen van Céline iedere 7 kaarsjes uitblazen. Voor de zangeres was dit ook de gelegenheid om even een leuke foto van de tweeling te delen. “Ik kan niet geloven dat jullie al zeven jaar zijn. Wat vliegt de tijd. Gefeliciteerd lieverds. Ik ben zo trots op al mijn jongens! Kusjes, mama”, schreef de popster bij de foto.

Kinderen
Naast Nelson en Eddy heeft Céline nog een zoon: de 16-jarige René-Charles. Haar man René Angélil overleed begin 2016 op 73-jarige leeftijd na de strijd tegen keelkanker. Het was daarom ook even stil rondom de 49-jarige, maar ze treedt momenteel weer op. René was degene die Céline ontdekte, om die reden staat de zangeres weer op de planken. “Mijn man zag mijn carrière als zijn meesterwerk. Dus hier moet ik mee door.” 

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Instagram