Zwangere Marieke Elsinga voor het laatst op de radio: ‘Beetje sad van’

Marieke Elsinga

Een spannend moment voor de presentatrice

Marieke Elsinga is hoogzwanger. Op Instagram deelt de presentatrice regelmatig een kiekje van haar groeiende babybuik, waardoor duidelijk werd dat het niet lang meer kon duren voordat haar zwangerschapsverlof begon. Vandaag was ze dan ook voor het laatst op de radio te horen.

Laatste keer

Dit liet ze weten op haar Instagram Stories. Daar plaatste Marieke een foto van zichzelf die laat zien dat ze, zoals elke werkdag, vroeg uit de veren is. Het is 5.05 uur als Marieke haar tanden poetst en besluit aan te kondigen dat dit de “laatste keer is voor m’n verlof”. En dat brengt toch wat emoties met zich mee. “Ben er beetje sad van…”, schrijft ze dan ook bij de foto. Heel begrijpelijk natuurlijk, want de volgende keer dat ze terugkomt op de radio, zullen dingen toch helemaal anders zijn in haar leven!

Marieke Elsinga

Geen vervanger

Begin augustus werd bekendgemaakt dat Qmusic geen vervanger gaat inzetten als Marieke met zwangerschapsverlof gaat. Volgens de radiozender kan het huidige Mattie & Marieke-team de show samen voldoende opvangen. Er werd niet genoemd wanneer Marieke precies met zwangerschapsverlof gaat.

It’s a…

Marieke maakte begin juni bekend dat zij en haar vriend Sander een kindje verwachten. “Ik mag het eindelijk zeggen: ik ben zwanger!! Zo blij!”, deelde de radio-dj in haar radioprogramma Mattie & Marieke. Ze bleek al een tijdje zwanger te zijn, want ze had al een beginnend babybuikje. Bij RTL Boulevard onthulde ze dat ze een jongetje verwachten. Wij wensen Marieke Elsinga een fijn verlof!

Lees ook: Oeh la la: Marieke Elsinga onthult wie haar celebrity crush is

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Grazia, Instagram @mariekeelsinga | Beeld: Brunopress