Aha! Deze schoenen vinden mannen aantrekkelijk (en deze juist niet)

schoenen

Zo maak je dus indruk op een man!

Wil jij indruk maken op een man? Dan is het belangrijk om te weten dat schoenen een grote invloed kunnen hebben op jullie eventuele match. Mannen hebben namelijk stiekem een lichte voorkeur als het gaat om de schoenen van een vrouw. 

Hoge hakken

Een vraag waar we allemaal het antwoord van willen weten: ‘vinden mannen vrouwen met hoge hakken aantrekkelijk of juist niet?’. Volgens mannen kunnen vrouwen niet fout gaan met een mooie hak, waardoor ze hakken dus erg aantrekkelijk vinden. Maar… Wel zonder sokken. Als je hakken draagt mét sokken scoor je meteen al wat minpunten.

Platform schoenen

De platform schoenen zijn al een tijdje helemaal fashionable, maar vinden mannen dit ook aantrekkelijk? Het antwoord is eigenlijk heel simpel: nee. Mannen vinden deze schoenen over het algemeen niet mooi. Ben jij wel helemaal fan van deze schoenen? Go for it girl, niemand houdt je tegen!

Sneakers

Ben jij niet zo’n fan van hakken of platform schoenen, maar ga je liever voor sneakers? Dat snappen wij volkomen. Er is niks comfortabeler dan een goeie paar sneakers. En daarnaast vinden mannen het ook nog eens heel erg sexy als vrouwen sneakers dragen. Het geeft een casual look wat mannen erg aantrekkelijk vinden. Goed om te weten dus.

Cowboylaarzen

Nog een soort schoen wat dit jaar helemaal ‘in’ is: de cowboylaarzen. Volgens de mannen moet je echter geen cowboylaarzen dragen als je niet van het platteland komt. Maar ach, die mannen kunnen wel meer zeggen. Wij vinden cowboylaarzen namelijk helemaal het einde!

Lees ook: Handig! Deze slaappositie vermindert het aantal rimpels

Artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Girlscene | Beeld: Pexels