Doutzen Kroes deelt haar beautygeheimen voor een stralende huid

Doutzen Kroes
Wij willen er ook wel zo uitzien als Doutzen Kroes

Dat Doutzen Kroes de genenjackpot heeft gewonnen, dat lijkt ons duidelijk. De bloedmooie Friezin heeft natuurlijk een prachtig gezicht en lichaam. Niet dat ze daar niet hard voor werkt, ze staat dagelijks in de sportschool en traint nog eens extra als ze een lingerieshoot heeft. Ook heeft de 34-jarige Doutzen een huid waar zelfs menig twintiger jaloers op is. Ze deelt haar beautygeheimen met Vogue.

Het model en moeder van twee ziet er stralend uit.

Opstaan

Vroeger opstaan voor haar make-up, daar heeft de nuchtere Friezin geen trek in. Ze houdt haar ochtendroutine dan ook kort, want met twee jonge kinderen heeft ze geen tijd om urenlang voor de spiegel te staan. Doutzen begint met een oogcrème, iets waar ze nog maar pas mee is begonnen. “Veel te laat,” geeft ze toe. Ze adviseert dan ook alle vrouwen om zo snel mogelijk met oogcrème te beginnen. Daarna doet ze dagcrème op, die ze flink in haar huid masseert. Zo beweegt ze met haar duim en wijsvinger over haar kaaklijn en over haar jukbeenderen. Dit zou water uit je gezicht afvoeren en je dus een slanker gezicht geven.

Make-up

Na de crème doet Doutzen een beetje concealer onder haar ogen. Ook smeert ze een royale laag foundation op haar gezicht en nek, gewoon met haar vingers. Ze geeft toe dat ze niet altijd lief is geweest voor haar huid, omdat ze gezegend is met een mooie, egale huid. Nu ze ouder wordt probeert ze er beter voor te zorgen om rimpels tegen te gaan.

Naturel

Verder doet Doutzen nog een beetje mascara, oogpotlood en bronzer op. Ze tekent haar wenkbrauwen lichtjes bij, maar zorgt ervoor dat haar make-up naturel blijft. Als laatste doet ze nog een roze lippenstift op die haar natuurlijke lipkleur accentueert. Ze geeft aan dat haar dochtertje al veel interesse heeft in make-up, meer dan Doutzen zelf. Ze vindt Myllena nog te jong, dus ze mag wel naar haar moeder kijken terwijl ze make-up op doet maar het zelf nog niet dragen.

Bekijk de tutorial hier:

Lees ook: Dit is de favoriete foundation van NikkieTutorials en hij kost slechts 13 euro!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Vogue | Beeld: Videostill Youtube