Heb jij de figuren op de labels bij de Zara al eens gezien? Dit betekent het!

zara

Het is geen nieuwe hack, maar de kans is groot dat je er nog nooit van hebt gehoord

Het was altijd een groot mysterie wat de figuurtjes op de labels van de Zara nou eigenlijk betekenden. Maar het moment is dan eindelijk daar! De figuurtjes hebben namelijk een heel erg handige functie bij het vinden van de juiste maat. 

Juiste maat

‘Huh, het heeft te maken met het vinden van de juiste maat?’ Ja! We weten allemaal dat de maten bij de Zara soms wat anders vallen dan dat we gewend zijn. Gelukkig is er nu een trucje om binnen no-time de perfecte maat te vinden zonder dat je een kledingstuk hoeft te passen. Scheelt een hoop gedoe!

Hack

Het is eigenlijk heel erg makkelijk. Zie je een vierkantje in het label staan? Dan betekent dat de pasvorm normaal valt. Bij een driehoek kan je beter een maatje groter nemen, dit betekent namelijk dat de pasvorm wat kleiner valt. Als laatst heb je nog de cirkel. Dit betekent dat de pasvorm groot uitvalt, waardoor je beter een maatje kleiner kunt pakken. Snap je het nog niet helemaal? In dit TikTok-filmpje wordt deze hack goed uitgelegd.

@wearherstyle Mind blowing 🔥 #zarasizing #zarasizeguide #zaratags #zarahack #zarahacks #wearherstyle #zarashoppinghack #shopwithme #zaraaddiction #zaraaddicts ♬ original sound – Peach Girl

Je hoeft je dus niet meer druk te maken over dat je in een korte tijd misschien bent aangekomen, Spaanse maten vallen nou eenmaal wat kleiner!

Lees ook: Vreemde, maar handige lifehack: een schaaltje rijst in je kledingkast

Artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Grazia, Vriendin | Beeld: Unsplash (Highlight ID), TikTok