Dit is het gekke beautygeheim achter de ‘glowy skin’ van Marilyn Monroe

marilyn monroe

Een oud klasgenoot van Marilyn Monroe onthult het beautygeheim

Wie denkt aan Marilyn Monroe, denkt aan haar blonde lokken, felrode lippen en haar stralende huid. Kijk maar eens goed: op elke foto heeft de huid van Marilyn een glow waar je u tegen zegt. Waar menig beautyliefhebber al gauw in de weer gaat met een highlighter en verschillende hydraterende crèmes, had Marilyn een hele andere truc. Waar wij eerlijk gezegd een beetje van schrikken.

Ga jij dit proberen?

Oud-klasgenootje

Actrice Renée Taylor, die vroeger in de klas zat met Marilyn Monroe, deelde deze week het gekke beautygeheim van Marilyn. De actrice hield een toespraak tijdens het 50-jarig jubileum van het Lee Strassberg Theatre & Film Institute. In haar toespraak begon Taylor te vertellen over het prachtige uiterlijk van Marilyn Monroe. “Marilyn Monroe had de meest stralende huid die ik ooit hebt gezien”, gaf de actrice aan.

Beautygeheim

De actrice vertelt tijdens haar toespraak dat ze per se wilde weten hoe Marilyn aan deze fantastische huid kwam. “Ik moest gewoon vragen wat ze deed”, vertelt de actrice. Hierop gaf Marilyn een bijzonder antwoord, wat de actrice niet had verwacht. “Ik wrijf mijn hele lichaam in met Vaseline en ga elke ochtend drie uur in een warm bad. Het geeft mijn huid een glanzende gloed”, vertelde Marilyn destijds aan Taylor.

Lees verder op de volgende pagina.

Pagina 1/2