Grappig en herkenbaar: dit zegt jouw beha over je persoonlijkheid!

beha

Wat voor beha draag jij meestal?

Draag jij wekenlang achter elkaar hetzelfde exemplaar of heb je voor elke outfit een ander exemplaar in de kast liggen? Ben jij een type huidkleurige sportbeha of houd je meer van frivole kanten gevalletjes? Volgens tijdschrift Good Housekeeping zegt het niet alleen iets over je kledingsmaak, maar ook over je karakter!

Dus, wat voor beha heb jij vandaag aangetrokken? Dit zegt het over je persoonlijkheid!

T-shirtbeha
Ben jij van de simpele en efficiënte t-shirtbeha? Je bent sterk, onafhankelijk en zeer praktisch ingesteld. Daarnaast ben je nuchter en laat je je niet snel van de wijs brengen. Een beha is voor jou een functioneel kledingstuk en je hebt niets met kantjes en strikjes. ‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’.

Push up-beha
Je bent je bewust van het effect dat je uiterlijk kan hebben en bent ook niet te beroerd je looks af en toe in te zetten om iets te bereiken. Vrienden zullen je omschrijven als koppig, niet op je mondje gevallen en in het bezit van een klein hartje. Nieuwe mensen ontmoeten vind je geweldig en in grote groepen ben je snel het middelpunt!

Sportbeha
Je bent actief, sportief en altijd druk. Er mooi uitzien vind je leuk, zolang er maar niet al te veel tijd in gaat zitten en het comfortabel is. Trends interesseren je niet en je kledingkast hangt eigenlijk vol met hetzelfde ‘uniform’ in tienvoud. Met een mooie beugelbeha van kant kun je dan ook helemaal niks, een sportbeha zit toch veel lekkerder? En je kunt in één keer door naar de sportschool na het werk, win-win!

Strapless beha
Je bent avontuurlijk, dol op actie en nieuwe avonturen. Exotisch eten, verre tripjes en adrenalinekicks: jouw bucketlist is een paar A4-tjes lang. Je bent heel makkelijk in de omgang en maakt overal waar je komt nieuwe vrienden, alleen op reis gaan is daarom voor jou geen probleem. Je vindt het echter wel moeilijk om je te binden en hecht veel waarde aan je vrijheid.

Lees ook: dit kan een slechtzittende beha doen met je gezondheid 

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle, Good Housekeeping | Beeld: Pexels