Deze haarscheiding past het beste bij de vorm van jouw gezicht

haarscheiding

Zo komt jou gezicht het mooiste uit

Het kan heel lastig zijn om te beslissen aan welke kant je je haarscheiding het beste kunt dragen. In het midden of misschien diep aan de zijkant? Om je een handje te helpen geven we je de tips van celebritykapper Christine Symonds uit Los Angeles. Zij vertelt precies wat we het beste kunnen doen. 

Draag jij jouw scheiding aan de juiste kant?

Subjectief

Als je je scheiding aan de juiste kant draagt, kun de pluspunten van je gezicht makkelijk accentueren en de minpunten een beetje verbergen. Uiteraard is dit wel subjectief. Wat de een minpunten vindt, vindt de ander pluspunten. Kijk dus ook vooral wat je zelf mooi vindt. Maar deze haarexpert vertelt ons het volgende.

Vierkant gezicht

Als je een vierkant gezicht hebt, dan is het het beste om je haarscheiding nét naast het midden te dragen. Verwar dit niet met een schuine scheiding. Als jij je scheiding op deze manier draagt verlengt dit je gezicht, waardoor het een stuk minder vierkant lijkt.

Hartvormig gezicht

Mensen met hartvormige gezichten doen er goed aan om hun scheiding diep aan de zijkant te dragen. Het maakt hierbij niet uit of je ‘m links of rechts draagt. Je maakt met deze scheiding je jukbeenderen wat zachter en je prominente kin nét wat minder aanwezig.

Ovaal gezicht

Als je een ovaal gezicht hebt, dan mag je van geluk spreken. Jij kan alles kiezen. Links, rechts, midden, het maakt allemaal niet uit. Omdat jij deze luxe bezit, kan het leuk zijn om zo af en toe te wisselen.

Lees ook: Is jouw haar snel vet? Grote kans dat je dít altijd vergeet te doen

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: HLN | Beeld: pexels