‘Mijn vriend voelde zich aangetrokken tot mijn nichtje en verborg dit niet’

nichtje

‘Door de opmerkingen van mijn ex-vriend begin ik mijn nichtje toch als concurrent te zien’

Ashley* heeft een altijd een zeer hechte band met haar neven en nichten gehad. Dit komt mede doordat zij het grootste deel van haar jeugd en pre-tiener tijd met hen doorbracht. Een nichtje van Ashley staat bekend om haar natuurlijke schoonheid, iets wat Ashleys toenmalige vriend ook opmerkte. Op Reddit doet ze haar verhaal. 

Schoonheid van de familie

“Een van mijn nichtjes is echt abnormaal knap, ze heeft prachtige bruine haren en grijze ogen”, begint Ashley haar verhaal. “Ik hou super veel van haar, waardoor ik vaak foto’s met haar post op mijn social media. Het kon mij daarom ook nooit echt schelen als mensen ons met elkaar vergeleken.” Zelf vindt Ashley dat zij er ook wel mag wezen. “Ook ik wordt vaak aantrekkelijk genoemd en versierd. Maar onder ons tweeën is mijn nichtje zonder twijfel de schoonheid van de familie”, vervolgt Ashley.

Knappe verschijning

Dat Ashley haar nichtje een knappe verschijning is, heeft haar nooit gestoord. Ashley wist dat ze beide mooi waren op hun eigen manieren. Tot twee jaar geleden… “Mijn – nu ex – vriend en ik hadden een gesprek over mijn familie. Ik liet hem een foto zien van al mijn neven en nichten, waarbij hij alleen maar ‘zo hey’ zei en mijn nichtje aanwees. Hij deed ineens super geïnteresseerd en vroeg mij hoe ze heette. Een paar dagen later gingen we uit elkaar.”

Opnieuw daten

“Anderhalf jaar later kwamen we weer met elkaar in contact”, gaat Ashley verder. “We begonnen weer met daten. Een paar maanden later haalde ik het voorval over mijn nichtje weer boven water, maar hij lachte het gewoon weg en zei dat hij toen stom was geweest.” Toch besloot Ashley een paar maanden later de relatie voorgoed te verbreken om redenen die niets te maken hadden met dat ene voorval.

Concurrent

“Ook al is het twee jaar geleden, door de opmerkingen van mijn ex-vriend begin ik mijn nichtje toch als concurrent te zien”, vertelt Ashley. “Het irriteert me mateloos, want ik hou zielsveel van mijn nichtje en ik wil niet dat dit mijn zelfvertrouwen aantast. Vergeet niet dat mijn nichtje en ik nog steeds een super goede band met elkaar hebben. Als iemand hier schuld aan heeft, dan is dat mijn ex wel”, schrijft Ashley gefrustreerd. “Wat moet ik doen?”

Wat zou jij Ashley adviseren?

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op het forum doet de vrouw haar verhaal onder de naam iloveecheesypasta.

Lees ook: ‘Mijn vrouw wil onze dochter per se naar haarzelf vernoemen’

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Pexels