10 kapsels om de hittegolf in stijl door te komen

Zomerkapsels

Met deze haarstijlen houd jij je hoofd koel 

We zitten middenin een hittegolf. Tijdens deze warme dagen willen we zo fris mogelijk blijven. Van losse haren krijg je het nog warmer en daarom wil je het liefst je haren uit je gezicht houden. Wij laten je 10 zomerse kapsels zien, zodat jij luchtig én in stijl deze warme dagen doorkomt.

1. De dubbele knot

Een leuke variant op de lage knot: twee lage knotjes. Met deze haarstijl houd jij al het haar uit je gezicht en het ziet er ook nog eens leuk uit. Verdeel je haar in twee delen, maak twee staartjes onder elkaar. Van die twee staartjes maak je vervolgens twee knotjes en je bent ready to go.

2. Zoek het hogerop

De hoge staart is snel, makkelijk en altijd goed. Geef het een leuke twist door een sjaaltje om je staart te knopen. Maak het speels door een paar plukjes aan de voorkant los te halen.

3. Vlechten maar

Een lage knot maak je leuk door een paar vlechtjes toe te voegen. Verdeel je haar in een scheiding  en maak aan beide kanten twee vlechten. Ze de vlechtjes vast met een klein elastiekje. Pak je haar bij elkaar en maak een lage knot. Zorg ervoor dat de elastiekjes niet zichtbaar zijn, je kunt ze er ook uithalen als de vlechtjes goed in de knot zitten.

4. Hoge knotjes

Dit is een ideale haarstijl voor tropische dagen. Eenvoudig te maken en lekker luchtig. Voor dit kapsel verdeel je je haar in een middenscheiding en maak je twee hoge knotjes. Trek voor een nonchalant effect een paar plukjes haar los aan de voorkant. Door een paar leuke scrunchies om de knotjes te doen, maak je het geheel extra opvallend.

5. Staart met twist

Een staart in je haar is altijd een goed idee. Deze staart is net even anders en daarom extra leuk. Verdeel je haar weer in een scheiding en maak links en rechts een vlecht. Maak halverwege je haar een staart en zorg dat de vlechten erbij zitten. Pak vervolgens je haar bij elkaar onderaan je hoofd en maak weer een staart. Het laatste elastiekje zet je iets boven het einde van je haar. Trek de staart goed los, zodat de etages bol komen te staan. Om de elastiekjes te verbergen kun je er een plukje haar omheen draaien en die vastzetten met een speldje. Heb je niet zulk lang haar? Je kunt deze haarstijl ook maken met een laag minder.

Benieuwd naar nog meer haarstijlen? Lees verder op de volgende pagina.

Pagina 1/2