Deze schoenen passen het beste bij jouw benen!

Benen

Welke schoen past bij jou?

Niet elke schoen komt even goed tot zijn recht aan elke voet. Je kunt het beste een schoenvorm kiezen die bij voorbaat al goed past bij jouw voeten en benen. Helaas is niet elk muiltje geschikt voor iedere vrouw. Kijk maar naar Assepoester… 

Welke schoenen passen het beste bij jou?

Stevige enkels

Zijn jouw enkels een tikkeltje steviger dan gemiddeld? Geen nood, je kunt hier heel gemakkelijk de aandacht van afleiden door het accent te leggen op de neus van je schoenen. Zorg dat daar veel dingen te zien zijn, zoals steentjes, strikjes of gekke stiksels. Probeer vooral geen fijne hakken of schoenen met enkelbandjes te dragen. Die zullen je enkels alleen maar accentueren.

Aanwezige kuiten

Als jouw kuiten de show stelen, dan kun je het beste kiezen voor stevige schoenen. Stoere boots of stevige sandalen in de lente en zomer. Kijk bijvoorbeeld eens naar de stoere blokhak of plateauzool. Kies vooral niet voor puntige schoenen, fijne bandjes of dunne hakken. Die zullen de nadruk leggen op jouw toch al stralende kuiten.

Korte benen

Zijn jouw benen niet zo lang als je zou willen? Niemand hoeft dat te zien. Door schoenen te dragen die wat van je huid laten zien, valt dat helemaal niet op. Een klein bandje op de hiel, in plaats van hoog gesloten laarzen doet al wonderen. Vermijd die laarzen dus en doe liever ook geen enkelbandjes.

Lees ook: Dit is waarom je niet te vaak dezelfde schoenen aan moet doen

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle BE | Beeld: Pxhere