Oh jee! Deze vrouw liet haar wenkbrauwen tatoeëren en het resultaat is niet om aan te zien

wenkbrauwen

Wat een nachtmerrie!

Prachtig verzorgde wenkbrauwen zijn letterlijk een lust voor het oog. Ze kunnen je gezicht een heel andere uitstraling geven. Daarom doen veel vrouwen hun best om hun harige oogboog in optimale staat te houden. Minpuntje: al dat plukken, epileren, verven en waxen is soms best een gedoe en als je het goed wil doen, ben je snel een aardig zakcentje kwijt. Een Australische vrouw was hier klaar mee en besloot haar wenkbrauwen te laten tatoeëren, zodat ze er geen omkijken meer naar had. Helaas voor haar ging dat helemaal mis…

Wij kunnen ons maar al te goed voorstellen dat de vrouw niet blij is met het eindresultaat.

Microblading

De Australische Twittergebruiker @chaeronaea wilde haar wenkbrauwen laten tatoeëren door middel van de microblading techniek. Hierbij worden dunne ‘haartjes’ getatoeëerd, waardoor je wenkbrauwen er voller en strakker uitzien. Als het op de juiste manier gebeurt althans.

Bij @charonaea ging het helaas helemaal mis. De tatoeëerder had waarschijnlijk niet helemaal helder voor de bril hoe microblading in zijn werk gaat, want hij heeft de streepjes op een wel heel bijzondere manier aangebracht.

Laseren

Zoals je je waarschijnlijk kan voorstellen, was de vrouw niet erg blij met het resultaat. Ze plaatste daarom een noodoproep op Facebook: “Ik heb ze vandaag laten zetten, is er een manier om ze nog te verwijderen of moet ik ze laten weglaseren? Ik ben helemaal gebroken.” Gelukkig voor haar is het mogelijk om de getatoeëerde wenkbrauwen te laten verwijderen, maar daar komt wel een laser aan te pas en dat proces is erg prijzig én pijnlijk. Maar hé, misschien is het nog wel pijnlijker om je leven lang met deze wenkbrauwen rond te moeten blijven lopen.

 

wenkbrauwen 2

Lees ook: Merkwaardig bikinibroekje gaat het internet over: ‘Hier wil ik niet in gezien worden!’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Teen Vogue, Cosmopolitan  | Beeld: Pexels