Deze vrouw at vijf dagen lang alleen maar McDonalds en dít is wat er gebeurde

Danielle Tullo at vijf dagen lang alleen McDonalds

Iedereen heeft er wel eens zin in: een vette hap van de McDonalds. Heel gezond is het niet, maar af en toe een vette hap moet gewoon kunnen. Als je de rest van je voeding gewoon gezond houdt, is er niet zoveel aan de hand als je zo nu en dan een lekkere Big Mac naar binnen schuift. Maar wat zou er met je lichaam gebeuren als je alléén McDonalds eet?

De Amerikaanse Danielle Tullo nam voor het tijdschrift Cosmopolitan de proef op de som en ontbeet, lunchte en dineerde met McDonalds.

Gevarieerd
Ze probeerde zo gevarieerd mogelijk te eten, niet alleen maar Big Macs maar ook salade’s en andere opties van het menu te kiezen. Op de eerste dag ontbeet ze met een McMuffin en een grote koffie. “Ik had geen kater, maar had het gevoel dat dat wel had gemoeten. Een bruine zak met vetvlekken vasthouden op de vroege ochtend is niet zo glamoureus.” Haar lunch bestond die dag uit een brave wrap en een salade, maar  ’s avonds had ze zoveel honger dat ze besloot van het plan te wijken en voor een burrito ging. “Hij was ten eerste maar één dollar, en ten tweede was ‘ie heel kazig en heerlijk.”

Real deal
Op woensdag ging ze voor de real deal: “Als ik voor McDonalds ga, ga ik voor alle heerlijke maaltijden die McDonalds te bieden heeft”, redeneerde Danielle. Burgers en milkshakes, Danielle ging helemaal los. “Het is een heerlijk  gevoel als je beseft dat het je niet kan schelen wat andere mensen vinden van het feit dat je hamburgers eet in plaats van salades.” Aan het eind van de week had Danielle vier cheeseburgers, 10 kipnuggets, twee milkshakes en een heleboel frietjes gegeten. En geloof het of ze niet: ze is in die week geen kilo aangekomen. Moraal van dit verhaal: als je af en toe zin hebt in een cheeseburger, eet je een cheeseburger. Het is natuurlijk niet aan te raden om elke dag McDonalds te eten, maar af en toe kan het totaal geen kwaad.

I only ate McDonald’s for 5 days and still have a smile on my face. ~link in bio~ 🍟🍔

Een bericht gedeeld door Danielle Tullo (@danielletullo) op

Lees ook: Dit is waarom je bij de McDonalds nooit een hamburger met augurk moet bestellen

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: Unsplash