Dankzij dít drankje ben je binnen no-time van het opgeblazen gevoel in je buik af

drankje

Het is zo gepiept

In het weekend gaan vaak alle remmen los en doen wij ons graag tegoed aan een vette hap -of drie- en een zalig drankje. Hoewel we op het moment zelf erg blij zijn met die keus, hebben we de volgende dag behoorlijk last van een opgeblazen gevoel. Hoe kun je zo snel mogelijk van dat gevoel afkomen?

Zeg maar dag tegen die foodbaby!

De oplossing

Goed, soms helpt het al om een grote boodschap te doen, maar vaak is de kous daarmee nog niet af. Hoe kom je dan van dat nare gevoel af? Heel simpel, namelijk door het zogenoemde Sassy Water te drinken. Voedingsdeskundige Cynthia Sass heeft de gouden formule gevonden voor een drankje dat een verfrissend effect heeft, je huid een boost geeft en weinig calorieën bevat. Daarnaast kalmeert het drankje je spijsverteringskanaal en heb je minder last van winderigheid. Klinkt ideaal! Je hoeft gelukkig niet diep in de buidel te tasten voor dit drankje, want je maakt het gewoon lekker zelf.

Wat heb je nodig?

  • 2 liter water
  • 1 theelepel verse gember, geraspt
  • 1 citroen, in plakjes gesneden
  • 1 komkommer, zonder schil en in plakjes gesneden
  • 1 bosje munt

Wat moet je doen?

Voeg simpelweg alle ingrediënten aan het water toe en roer dit goed door. Zodra je een glas hebt gedronken, voel je je al snel beter. Het drankje helpt je van je opgeblazen gevoel af en is ook nog eens lekker. Wat wil je nog meer?

Lees ook: Met deze tips voorkom je een opgeblazen gevoel

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Jan Magazine | Beeld: Pixabay