Dit is wat Victoria’s Secret model Sanne Vloet op een dag eet

sanne vloet

Een flinke dosis gezonde inspiratie

We kunnen er niet omheen: Victoria’s Secret-modellen hebben een lichaam waar je u tegen zegt. Wespentailles en afgetrainde billen en benen om van te dromen. Dat zo’n killerbody deze topmodellen niet zomaar aan komt waaien is anno 2019 wel duidelijk. Menig model deelt op haar YouTube-kanaal een dosis aan healthy inspiratie. Ben jij benieuwd wat topmodel Sanne Vloet op een dag eet? 

Wij rennen meteen naar de supermarkt.

Ontbijt (08:00)

Sanne start de dag door het sap van een halve citroen, een scheut appelazijn en koud water in een glas te mixen. Dit drinkt zij op een lege maag. Vervolgens begint ze aan haar groene smoothiebowl. In een blender mixt het model een banaan, spinazie, bevroren blauwe bessen, boerenkool, havermout, vanille eiwitpoeder, lijnzaad, hennepzaad en havermelk. Van elk ingrediënt een handvol. De smoothie eet Sanne uit een kom, afgetopt met wat hennep- en lijnzaad. Sanne drinkt er een koffie met havermelk én een glas water bij.

Lunch (13:00)

Als lunch eet Sanne een groentesalade. Ze snijdt de broccoli, zoete aardappel, bloemkool en gele courgette in stukken. De groenten verdeeld ze over een bakplaat en worden gekruid met peper, zout, kurkuma, paprikapoeder en knoflookpoeder. De groenten bakt Sanne op 200 ºC voor ± 25 minuten. De salade bestaat uit rauwe boerenkool, kikkererwten, de ovengroenten en avocado.

Snack (16:00)

Tussendoor eet het model een snack. Deze snack bestaat uit wortels, crackers, bietenhummus en guacamole.

Diner (20:00)

Op het avondmenu staat kip met pesto, tomaten, broccoli, groene asperges en parmaham. Het model snijdt de kipfilet doormidden en verdeeld pesto, tomaten en parmezaanse kaas in het midden. De kipstukken worden vervolgens weer op elkaar gelegd en afgetopt met peper, zout, parmezaanse kaas en de parmaham. Op een ovenplaat legt Sanne de broccoli, asperges en kip voor ± 25 minuten. Hoppa. Dinner is ready. 

Snack (’s avonds laat)

In de avond neemt het model nog een flinke kop thee met een stuk pure chocolade. Niet een hele reep natuurlijk, maar gewoon een bescheiden stukje.

Lees ook: Kijkje achter de schermen: Doutzen begint eigen YouTube-serie

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: YouTube Sanne Vloet | Beeld: Videostill YouTube