Je partner weer vertrouwen na ontrouw? Drie vrouwen vertellen er openhartig over

Of je het überhaupt voor elkaar krijgt, verschilt per situatie en persoon

Het is de nachtmerrie van iedereen in een monogame relatie: erachter komen dat je lief een scheve schaats heeft gereden. Je partner opnieuw vertrouwen na deze grote misstap is voor sommigen onmogelijk. Deze drie vrouwen werden bedonderd door hun partner en vertellen hoe ze ermee omgingen. 

Het verhaal van Dylan

One night stands

De 37-jarige Dylan was er zeker van dat haar man vreemdging. Op een avond reed ze naar het huis van de vriend waar haar man op dat moment zou vertoeven, om erachter te komen dat er niemand thuis was. Ze confronteerde haar man hiermee en uiteindelijk gaf hij toe: hij had verscheidene one night stands gehad.

Vertrouwen opbouwen

Het vertrouwen van Dylan in haar man was behoorlijk geschaad. Ze probeerden relatietherapie, maar Dylan kwam tot de ontdekking dat ze haar man niet meer kon vertrouwen als haar partner en de twee scheidden. Het vertrouwen werd daarentegen wel hersteld, maar anders dan de twee aanvankelijk voor ogen hadden. “Nu, tien jaar later, vertrouw ik hem eindelijk weer”, vertelt Dylan een Bustle. De twee gaan nu als vrienden door het leven en vertrouwen elkaar compleet. Desalniettemin zou Dylan nooit meer een relatie met haar ex aan willen gaan.

De 31-jarige Laura slaagde er wel in om haar partner te vergeven en om het vertrouwen opnieuw op te bouwen. Je leest erover op de volgende pagina.

Pagina 1/2