‘Ik kwam erachter dat mijn vriend met de verloofde van zijn broer is geweest’

vriend

De vrouw vindt het niet kunnen dat dit voor haar is verzwegen

Loraine* en haar vriend Michael hebben al een tijdje een relatie. Michael is erg close met zijn broer en ze zijn dan ook ieder weekend wel samen. Loraine kwam laatst echter achter een schokkend feit: haar vriend heeft met de vriendin van zijn broer geflirt. Op Reddit vraagt ze lezers om raad.

Vriendinnen

“Onlangs heeft de verloofde van Michaels broer contact met mij opgenomen in de hoop dat we vriendinnen kunnen worden”, begint Loraine haar verhaal. “In eerste instantie was ik helemaal voor,  maar tijdens onze eerste avond samen vertelde ze me dat zij en mijn vriend ongeveer zes jaar geleden seks hebben gehad”, vervolgt Loraine. “Ik was in shock… Vervolgens zei ze dat het maar een korte fling was geweest en dat ze een paar maanden later met zijn broer is gaan daten.”

Korte fling

“De broer van mijn vriend was op de hoogte van de relatie voordat het serieus werd tussen hen. Ik ben gewoon boos over het feit dat ik er nu pas zelf van op de hoogte ben gebracht. De situatie is super ongemakkelijk voor mij, eerlijk gezegd. Ze zien elkaar allemaal vaak en brengen tijd met elkaar door omdat zijn broer en verloofde samenwonen, en mijn vriend vaak bij hen op bezoek komt”, legt Loraine uit.

Verleden tijd

Ze ging verhaal halen bij vriendlief Michael. “Ik vroeg Michael ernaar en hij was er kapot van dat ze het me had verteld. Hij zei dat al hij een gevoel had dat dit ooit boven water zou komen. Hij zei dat hij het graag achter zich wil laten, omdat zijn broer verliefd is op haar en zelfs met haar wil trouwen.” Echter, Loraine weet niet goed wat ze met de situatie aan moet. “Moet ik niet boos zijn? Hoe kunnen we vrienden zijn als ik me niet goed voel bij de situatie?!”, aldus Loraine.

*Loraine is niet de echte naam van de vrouw. Ze deelt haar verhaal anoniem onder de naam u/theeamazonian.

Lees ook: ‘Ik wil niet meer dat mijn moeder op mijn dochter past’

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Unsplash